expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, January 16, 2011

Senaman adalah untuk kesihatan!

Very the penats...!


Semalam kerja kami adalah pergi berjogging.! Location adalah di Taman Tasik Datuk Keramat. Tak tau dekat mana?? Erkk..takkan tak tau... Yang depan Putra LRT Jelatek tu.. 



Ini adalah kawan-kawan yang sehati berdansa sejiwa dari sekolah menengah sampai la sekarang. Yang sentiasa menemani kemana jua aku pergi.. 


Actually, plan kami adalah nak pergi Taman Metropolitan dekat Selayang ni... Tapi cuaca yang tak mengizinkan waktu tu... [hujan]... Tapi dekat Taman Tasik ni tak pulak hujan...

Sebenarnya, kami pun first time datang sini semenjak Taman Tasik ni di buka tak silap September tahun lepas.. 
Apa yang menarik dekat sini adalah, ia menyediakan gelanggang futsal, juga tempat gym terbuka... Khas untuk sesiapa sahaja yang nak menggunakannya.. Asal jangan menjahanamkan suda.... Bukan tu saja, tempat reflexsologi pon ada disediakan... Dengan permandangan air terjun...buatan..! Tak snap pic la pula sebab kami tak bawa camera time jogging kan... Sekadar menyinggah je, melepaskan kentut lelah!

Bila dah penat, boleh juga beli-beli dekat sini... Sebab kiosk jualan turut disediakan... Hmm...nice kan??

Oleh kerana tak ada gambar yang aku snap dekat sana, so aku pnjam je la gambar dari google ye...! 

Kosmo!

Credit to tengkusyah.blogspot.com
Credit to kisahsempoihidupku.blogspot.com

No comments:

Post a Comment