expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, January 13, 2011

Pening itu adalah Migrain

Beb, semalam.....

Kepala berdenyut..nyut...nyut...nyut...
Google.com
Saket kepala.. Sebab gatal tak nak makan breakfast..!

pssstt...kawan-kawan, jangan sesekali skip breakfast ye, sebab kamu akan mengidap penyakit sakit kepala dan muntah-muntah sepanjang hari selagi tidak pekena panadol actifast.... Kalao biar banyak kali berkemungkinan besar kamu akan mati fast...haha~

Tak de lah, semalam aku lesap dari pandangan! Tak tau la bos cari atau tak..[hehe..bos, smlm sy kat surau pening] Harini dah okay!


Kema, thanks sebab bawak aku balik....

2 comments:

  1. jap kira betul ke ada efek x ambik breakfast ni?

    ReplyDelete
  2. thanks je??kerang2 bakar xde?wakakakkaa.. =p

    ReplyDelete