Wednesday, January 19, 2011

Wanita Impian Lelaki?

"Lelaki nie bukan nak cantik je taw.. yg penting pndi masak.. pndai wat keje umah.. hormat org tua... hormat kwn sekeliling... sopan santun..
ade lg...
lelaki nak cari isteri yg boleh jage dia n mak die n family die (bonus).. bukan nak cari yg pandai jage diri sendiri je."

 *****
Semalam aku berborak dengan teman lama, sebab?? Ramai yang dah nak mendirikan rumah tangga... Dia tanya aku,


"Ko bile lagi Jah..?"
"Hehe...Tak tau la, lelaki ni memilih..."
"Ke ko yang memilih?"


Aku diam....
Aku ke yang memilih? Keliru pulak aku tiba-tiba...
Rasanya org yang tak pilih aku...


"Tak semua lelaki memilih perempuan cantik, body cantik je... Semua orang ada kelebihan masing-masing... Contoh, ada dua orang kawan aku ... Wife dia aku tgk tak le cun mana, nak kata body hot tak juga... Tapi, member aku tetap pilih diorang..

Yang penting, sikap.. Jangan la terlampau kebudak-budakan padahal umur tak padan dengan usia, sampai lelaki menyampah, jangan pulak baran tak tentu pasal, hangin satu badan...pot pet....pot pet... Org lelaki tak suka juga...
Sekarang pun aku tengah nak terai sorang awek ni.. Aku cakap dia tak cun mana, biasa je.. Tapi aku suka sikap dia... Dan aku akan cuba sedaya upaya aku terai dia...heheheheheee~~"

Adoiii, takut la pulak aku kiranya aku antara yang terlisted di atas.... woi bukan listed calon yang dia nak terai...tapi listed pompuan gedik-gedik lol....erkkkk~


***Ini adalah pandangan jujur seorang lelaki..***

4 comments:

  1. ak doakan.. ko la gurl bertuah tu.. =p

    ReplyDelete
  2. uit.....bukan la..... maksud aku listed pompuan gedik2...

    ReplyDelete
  3. try der jgn xtry..hihihihii...papepOn i like ur entry..

    ReplyDelete
  4. alamak..aku ni verangan ke tatkala membaca entry ko ni..hadoiii..mmg la weng.. =p

    ReplyDelete