expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, January 13, 2011

Blogger gegarkan 'U' !!

Arghhhh.....!!!

Masih lagi dalam mood meroyan...

Namun kini meroyannya adalah pada tahap yang stabil... Ini kerana setelah bersusah payah men'skodeng' blog teman-teman lain yang link terus kepada Segmen Abang Ben yang petang tadi yang aku hanya mampu usya melalui lirikan mata shj.. Kerna internet opis block... <---- kau oreng paham tak? ...aku tak paham ...

Apa pun nak join...!!

BEN ASHAARI
Nak join juga? Klik je banner abg ben nih....
Sila lengkapkan ..

Belajar mana ? Jurusan ? Tahun ?
Aku adalah pelajar tahun akhir di UTM,Semarak..... Semarakkanlah warna asmara, pabila tiba ketikanya....
Merupakan part time student dalam course Diploma Pengurusan Teknologi Perakaunan! Batch 2006/2007 ...

Asal mana ? Umur ?
Merupakan rakyat negeri Kuala Lumpur, dan sedang menetap di Putrajaya! Berumur 26 tahun - 27 akan datang pada 13 Jun ini...[incik ben, jgn lupa wish besday saya nanti ye! Birth date save dalam enpon yg mahal tu ye.....kikiki~,~] sekali tersebaya plak....ngn incik ben..erkkkk~ sangat malu!!

Kenapa amik jurusan itu ?
Aku amik course ni sebab, konon-konon tengah keje sebagai balaci yang buat kewangan kan...Haruslah nak memantapkan diri.. Bagi menjamin masa depan yang cemerlang...!

Cita cita .. peewwittt ..
Adalah manjadi impian setiap insan untuk mencapai cita-cita yang diimpikan... **intro
Diri ini tidak terkecuali!! Cita-citaku adalah ingin menjejakkan kaki ini di Treasury atau pun di Audit Negara! aiii..besar cita-cita kau...!

Status...
Single..... [aiippp, ni abg ben tak tanye...aku tambah sendiri...kikiki~,~]

11 comments:

  1. salam perkenalan.
    dtg dari blog abg Ben.
    all the best :)

    ReplyDelete
  2. @ yad'z, boleh rasany....tak tutup sampe abg ben tak larat nak layan kot..haha~

    @Lulu caldina, yep lulu..masey!

    @KimiCnoL, wa da pi blog lu suda...~

    @ noraim , salam kenal jg... masey singgah! sat g aii pi singgah tpt u lak...~

    ReplyDelete
  3. Singgah sini jom singgah belog sy…hihi

    ReplyDelete
  4. yeah cita2 mesti besar..smoga tercapai cita2 itu..Amin..hehe

    ReplyDelete
  5. salam, tahniah krn blog anda yg menarik ni berjaya menjadi pilihan En Ben dlm segmennya yang gempak...

    ReplyDelete
  6. singgah sini dr UTM..
    senang2 datang la blog eh..:)

    ReplyDelete
  7. salam ziarah dari blog ben.. :)

    belajar rajin2 k...semoga dapat keputusan yg cemerlang dalam bidang yg dipelajari (^_^)


    Jom guling-guling disini pula:

    Azrul Hisham -My Real Life

    ReplyDelete