Wednesday, January 5, 2011

Di Hari Sambutan BIRTHDAY Diana...

Seperti spesel entry untuk Birthday girl Diana haritu, kali ni aku nak berkongsi beberapa keping gambar sempena meraikan hari putus tali pusat makcik ni tempohari.. Cakap banyak tak mo, let's check it out...


Ha, inilah dia Cik Diana yang kita raikan. Sempat melaram dengan kek yang di sponser oleh Normah...




Jemputan yang hadir adalah orang-orang yang tak dijemput pun.. Tapi yang saja-saja lalu depan tu untuk dijemput. [bukti, sila lihat picture diatas itew...] Pas tu, pura-pura angkat phone, bercakap sekejap dengan phone, kemudian letak dannn terus menegur maka terjemput lah mereka.. thhehehe~
Scha, Diana dan Nani
Ha, ini lah balaci-balaci yang tak dijemput untuk memeriahkan majlis...Bukan setakat memeriahkan malah memenuhkan gambar lagi ada... 
Yummy...~ Birthday Gurl tengah di suap oleh kakak kesayangan dia...

Diana, En.Wahab (tak available..sorry..) mai enterprem... dan kenapa budak  paling kanan itew sangat tembam...~%^&*
Final, kami la yang dok perabih. Sebab, Normah tak suka coklat. Semoga panjang umur dan murah rezeki untuk Diana ye!
________
legnOte: Wey, dah duk atas, tak reti2 nak toron bawah ke.. Aku taw la atas ramei "anugerah"...Citt!

3 comments:

  1. wOOwwwww...cyg laaa kt kamO kak azie yg anggun!! mmmmmuuuuuaahhh..[sO suddenly jd kakak en]..huhu..;-P]

    ske sgt entry nie!!!!

    p/s : ppsstt..nk cOpy pic nie nk wat entry kt my page..cOming sOOn Okk..hihihii..

    ReplyDelete
  2. amik lorh Diana oit...huhu~

    ReplyDelete