expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, January 29, 2011

Kes Culik Budak di Puchong

Aku dapat email dari my makcikk.. Actually aku dah dapat email tu dari hari Khamis 27hb lagi.


tentang penculikan kanak-kanak tu... 

Pagi ni aku terbaca dalam myMetro tentang status penculikan dan kehilangan tu... 

Rupanya kes culik dekat Puchong tu adalah tidak benar sama sekali dengan erti kata lain adalah PALSU!! Palsu!!

KUALA LUMPUR: Polis Diraja Malaysia (PDRM) berkata dakwaan berlakunya satu kes penculikan kanak-kanak di Puchong dekat sini yang disebarkan melalui Internet dan khidmat pesanan ringkas (SMS), semalam adalah palsu.
“PDRM menasihatkan anda semua untuk tidak terus menyebarkan spekulasi dan insiden yang diuar-uarkan. Terima kasih,” kata PDRM dalam laman sosialnya..... klik sini untuk berita selanjutnya...
Aii...Hal-hal macam ni pun boleh nak di buat gurauan ke? Apa motif nak buat benda-benda macam nih... ?Silap ari bulan kot la terkene betol-betol dekat engko.... Ko pon beria hantar SMS, E-Mail ke bagai, orang dah tak percaya... PADAN MUKA....! Merasa lah..... Jangan waktu tu baru nak menyesal...

Kesian pada orang yang teraniaya, WUS948 juga encik rashid..yang nombor telefonnya dipaparkan sekali. Tak pasal-pasal banyak caller masOk...

legnOte : Kalo ada blog sedap sikit.. Trafik meningkat... tehehehehehe~ 

No comments:

Post a Comment