expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, January 25, 2011

Fasha & Jejai, tak da jodoh la tu...

Aku bukan gossip girl mahupun desprate housewife..! Tapi ini adalah isu hot bebeh... Definitely semua orang tau kan... and Am one of the people yg nak juga hapdate kisah cinta mereka... Mana tak, kalau diri yang empunya badan sendiri dok pukoi canang kisah cinta. La ni putus cinta lagi la ramai yang nak hapdate..

KINI HANYA KENANGAN...Fasha dan Jejai ketika menjalin hubungan.
Saat bahagia. Credit from Hmetro.com
Pagi ni aku buka berita Harian Metro. Dok baca punya baca...terbaca la kisah ni... Kemudian teringat pulak aku saat Fasha umumkan pada media massa tentang percintaan romantis dia dalam Melodi tak lama dulu. How sweet! Sekarang... oh sweat..!

Untuk cerita lanjut... [click sini]

Dan teringat lagi kisah budak umah yang bercerita 'Jejai-Nora holiday ke Jepun' dan isu 'No Comment' Fasha dalam Galaksi or Hip TV, something like that...

Inilah bahana kalau SUKA ORG PUNYA, macam Hot.fm-AM Crew punya isu pagi tadi...tehehe~

cerita lanjut...[klik sini]

2 comments:

  1. kahkahkahkahakakakaka lapanributujuhratoslimapuluhduakali... hamikkkkkkk ko fasha sendat!!!!

    ReplyDelete