Monday, January 17, 2011

Meteor Garden? Boys Over Flower? Hana Yori Dango?

Boys Over Flower, adalah punca aku terlewat lagi harini....

Sekarang dah sampai part dia berkeras nak juga pada Jan-Di...sweet~
Meskipun mak Jun-Pyo tak merestui... Setelah perkahwinan antara dia dan anak pengusaha syarikat JK hancur. 

Beb,
Ada ke lelaki yang macam Gu Jun-Pyo dalam dunia ni? Yang setia pada satu-satunya perempuan kesayangan... ada tak? Ada tak? Kalo ada nak satu!!!

Time diorang holiday dekat pulau...

Comel nya dia gelak...erkk~ aze da meroyan...


Malam ni aku akan habis kan lagi 2 chapter sekali...

******


Haa.... ni la F4 yang ikot version setiap negara...
Ape pon memang F4 Korea la yang paling kiut actors nya... Tapi kalu untuk jalan cerita terbaik, aku pilih Japan Series. Kalo F4 Malaysia, siapa yang layak ye?? Geli pulak rasanya....

2 comments:

  1. watak memang korea la smart,.. jalan citer suka jepun ye? rasa macam ok2 tapi simple.. kita dah layan 2x dah citer BOf.. jepun bole2 jela..meteor grden best je..

    ReplyDelete
  2. hmm... myb sbb sy tgk japan version dulu kot, sbb tu rasa japan series pny lg best...sbb kesinambungnan antara satu scene ngn satu scene (japan) tu berkait..

    korea pny mcm tergantung sikit..kejap gaduh, tp kejap mcm dah berbaik, tp x tunjukkan part dia berbaik...cth, ms 6blm dkt macau tu, ttbe balik, baik plak...hihi~ ni pandangan sy je...

    ReplyDelete