Friday, January 28, 2011

Terjebak Lagiiiiiik....

Ini adalah masalah kaum wanita di seluruh alam fana ini!

As usual...hari Jumaat kan..Harus lah rehat lama! Jadi, plan akak dan teman serumah akak ialah membeli perkakasan seperti

Ubat Gigi bole lagi seminggu ni je...

Haruss... nak beli D&G, JPG or Omnia tak de ringgit kan..

Sheer colour, fragrance free! 
Hair Fall
 ini...

Ini memang dah di asingkan duitnye... Tapi masalahnya, aku terjebak la pulak terbeli itu kasOtt! 50% off beb! Sempena CNY! Lu tak goyang?? Haruslah kan.....

Bukan tu aje, get another 10%  if you buy another pair..! Hah!! Lagi goyang akak! 
    PLUS 
 PLUS  
Gamaknye, yang pergi bershopping adalah Scha Al-Ariff, haruslah kan beli another pair dia yang punya..! Dapatlah lagi murah, sepasang disc 60% off untuk 2 kasut kami tu.....!

Nasib baik Akma[da]Blueberry tak hekot... Kalo tak, meroyan akak tuuu...~

**psst.. wages yang beli kat night market tu pun masih belum guna lagik kak...**

2 comments:

  1. da meroyan da ni.. mau nk guling guling tahap gaban ni...

    aku pon nk kasoooooottttttttTTT!!!!

    ReplyDelete
  2. ahahaha..dah kol ko td... not pickup kot, dia ckp ko takde...huhu~ nseb lol ktorang pigi berdua jew.....

    ReplyDelete