expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, January 3, 2011

"Jom Sertai Bloglist Blog Bdk Botak"

As stated above.... Jom!!!!!


Kerana kebosanan yang menghantui saat ini, aku merelakan diri untuk membuat satu entry yang berjudul... "Jom Sertai Bloglist Blog Bdk Botak"


Deyy... apa yang perlu kamu orang buat adalah, pegi dekat blog Budak Botak itu, kendian baca.. Hehe! Malas la wak nak tulis panjang lebor [cukuplah tuan empunya blog ni sahaja yang lebor].. 

Dah baca?

Kemudian,

nyatakan samada kamu adalah LELAKI @ PEREMPUAN 

supaya senanglah Budak Botak itu nak classification kan kite-kite  ini adalah dari kategori anggun, chantek, menarik, tertarik, kao memang da'bomb ke kan... **tak kuasa~

Selesai semua itu, ape lagi tag la pada yang sudi....!!



dan juga 


hmm...ok tak?? DONE!! Apa pun jangan lupa ye,  review Blog Budak Botak tu.. Sebab I tak sure bilakah dia punye due date.. Katanya malam ni kul 12:00am.. Tapi...hmmm. **thinking~

2 comments:

  1. segmen yang agak menarik.. macam best je segmen nie, nak buat jugak la, huhu

    ReplyDelete
  2. buat yul...jgn tak buat..hehe~

    ReplyDelete