expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, February 13, 2014

Mary Kay Gift away

8/2/2014

Aku terfikir bagaimana caranya untuk mempromosikan page dan blog perniagaan aku. Ya, aku perlukan idea yang kreatif untuk mempromosikan perniagaan ini... Mungkin dengan support sahabat-sahabat dunia blogging mampu memeriahkan lagi blog dan web page aku ini...





Mungkinkah ini caranya..? 

Dengan menyeru teman-teman blogger untuk LIKE page buruk shopz dan follow blog intomarykay.blogspot.com sebagai tanda support korang terhadap usaha aku ini.. Promo entry dari blog korang juga amat-amat dialukan dan aku sangat berbesar hati...

Untuk itu, sebagai tanda penghargaan beberapa sample Timewise Skin Care product akan aku berikan kepada korang di luar sana untuk mencuba sendiri perbezaan produk Mary Kay berbanding produk lain. 

Whoa!! Sample ini adalah limited dan tidak terdapat diluar sana ya!

Ada yang berminat?

Tinggalkan : 
1. link entry korang
2. facebook (like page) (kalo korang xde facebook pon xpe.. Entry pon dah memadai tuk menunjukkan u all punya support...)

....supaya mudah untuk aku refer...

6 yang bertuah akan di undi secara LUCKY DRAW....!!! Cabutan akan dibuat 6 hari dari entry ini di post...

Hope supports from u all guys!!! And i appreciate it soooo much! 



Jya!!!



#Salam, bagi yang baru memberikan link anda pada hari ini, maaf lah.. kerana jam 11.59 malam tadi dah pun tamat Giftaway nya...

24 comments:

  1. salam.....
    aduhai....line tegah macam siput ni.....
    nanti kalau dah laju TA terjah dan LIKE...

    salam di pagi minggu dari Tirana Aduka

    ReplyDelete
  2. Bestnye...bru berkobat kbar nak join...tapi xde ac fb plak...gud luck yea pada semua yg join...

    ReplyDelete
  3. bismillah..saya join dan support this awesome MK Gift Away..hehe :'D

    link entry: http://akugadishijabista.blogspot.com/2014/02/mary-kay-gift-away.html

    facebook id: Amirah Nuraisyah

    nick follower (blog): Amirah Nuraisyah

    wishing you a great success.. :'D

    ReplyDelete
  4. Thanks awk...
    rietta join...

    link entry : http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com/2014/02/mary-kay-gift-away.html
    ID follower : HeNRieTTa JoSe (dah follow blog intomarykay)

    Moga bisnis trus maju jaya yea...

    ReplyDelete
  5. saya join :)

    link entry : http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/02/mary-kay-giveaway.html
    FB : shahida rahim

    ReplyDelete
  6. joined :)
    link entry ; http://shafyqahazahar.blogspot.com/2014/02/mary-kay-gift-away.html
    fb ; syafika eyka

    ReplyDelete
  7. join :)

    http://nisflox.blogspot.com/2014/02/mary-kay-gift-away.html

    ReplyDelete
  8. Hello :D

    FB = CL Ara Benedict
    http://imbeingme96.blogspot.com/2014/02/mary-kay-gift-away.html

    ReplyDelete
  9. wah.. tak pernh yui pakai produk ni tau..

    ReplyDelete
  10. tunggu naa...

    free2 sat g aku melawat blog kamu orang.....

    ReplyDelete
  11. saya join!

    link entry : http://nuurfarhani96-misswhiterose.blogspot.com/2014/02/mary-kay-gift-away.html

    fb : (Nuurfarhani Zulkifli) https://www.facebook.com/NuurfarhaniZulkifli

    ReplyDelete
  12. saya join!

    link entry : http://nuurfarhani96-misswhiterose.blogspot.com/2014/02/mary-kay-gift-away.html

    fb : (Nuurfarhani Zulkifli) https://www.facebook.com/NuurfarhaniZulkifli

    ReplyDelete
  13. saya join!

    link entry : http://nuurfarhani96-misswhiterose.blogspot.com/2014/02/mary-kay-gift-away.html

    fb : ( Nuurfarhani Zulkifli ) https://www.facebook.com/NuurfarhaniZulkifli

    ReplyDelete
  14. Join ^^
    Facebook : De-Yana Diana

    http://inibetul2.blogspot.com/2014/02/mary-kay-gift-away.html

    ReplyDelete
  15. FB : Nadiya Liana
    http://diyasesame.blogspot.com/2014/02/wanna-be-beautiful-ask-into-mary-kay.html

    maaf ya..sengaja x letak tajuk gift away tu,sebab nak kasi catchy sikit =) boleh la org view blog Into Mary Kay & Buruk Shopz =D

    ReplyDelete
  16. join...
    http://suanazhar.blogspot.com/2014/02/mary-kay-apa-itu.html

    ReplyDelete
  17. nak join tapi gmbr xboleh nk copy.

    ReplyDelete
  18. sori lupa nak bagi link fb

    fb: (Anis Aisyah) http://www.facebook.com/anis.aisyah.79

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum Cik Muda.. Lieya joint ye..
    Bismillahirrahmanirahim..

    http://lieyajustmee.blogspot.com/2014/02/mary-kay-gift-away.html

    ReplyDelete
  20. http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2014/02/mary-kay-gift-away.html

    https://www.facebook.com/arifahlee

    ReplyDelete
  21. salam. Yui join saat akhir.. huhuh..

    http://nusha1706.blogspot.com/2014/02/mary-kay-gift-away.html

    ReplyDelete
  22. Joined!

    blog : http://applehijaulife.blogspot.com/2014/02/mary-kay-gift-away.html

    fb : Amalina Nadri (https://www.facebook.com/amalina.nadri)

    ReplyDelete