expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, February 14, 2014

Selesai Cabutan Undian GA Mary Kay By Buruk Shopz

Sbenarnya cabutan undi dah pon selesai Jumaat lalu.. Ahaa... Oleh kerana sibuk dengan preparation ke majlis sahabat Ofis, aku sampai terlupa untuk autoupdate entry ni..

Jadi....

Terima kasih kepada yang mengambil bahagian dalam Giftaway Mary Kay by Buruk Shopz, dan terima kasih juga pada yang datang melawat Blog Sipenyapuburuk, juga blog intomarykay.blogspot dan tak lupa yang sudi LIKE page BURUK SHOPZ... Buat mereka yang sekadar hadir menjengah juga terima kasih di ucapkan.. Meskipun tak bersama-sama mengambil bahagian tapi kehadiran kamu semua yang sudi menjengah tu sangat dihargai..

Untuk berlaku adil, aku telah menjemput seorang gadis cantik manis yang juga salah seorang sahabat blogger iaiteu Ani Syazwani si empunya blog verangansokmo.blogspot.com untuk mencabut undian tersebut. 

Jadi untuk melihat proses cabutan, sudilah menjengah instag aku, dan alang-alang menyeluk perkasam biar sampai masam ketiak katanya.. Follow la sekali kalau sudi.. Hehehe~

Ni antara shoot semasa proses cabutan dijalankan.. Bagi yang berjaya tahniah. Dan bagi yang namanya tiada dalam senarai 6 tersebut, mungkin aku akan buat lagi Giftaway lagi di masa akan datang. Insyaallah. Mungkin dengan material yang lebih hebat mungkin???

Proses cabutan undi korang boleh lihat di instagram aku, azerahamat..

See you next entry ya..!

Bye!

Proses mengundi...



Terima kasih Ani Syazwani... 


Senarai yang bertuah. Tahniah...

1. applehijaulife.blogspot.com
2. shafykahazahar.blogspot.com
3. hati-dan-bicaranya.blogspot.com
4. diyasesame.blogspot.com
5. lieyajustme.blogspot.com
6. nusha1706.blogspot.com

Yang bertuah, tinggalkan nama, alamat di email : akaiko.sae@gmail.com

11 comments:

  1. alhamdulillah ada rezeki..trima kasih cik muda <3 nanti hadiah smpai saya review skali lg..tqvm <3

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah terima kasih akak! :)

    kejap amal email.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah....dapat juga rietta cuba product Mary Kay...terima ksih banyak banyak...sekarang juga rietta emelkan details yea...

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.... rezeki.. dapat juga cuba product mary kay.. terima kasih banyak2.. maaf lambat reply.. hari ni terbz.. ^^,

    ReplyDelete
  5. eh yui bru tgk ni..tak diterima dah ea..huaaaaaaaaa..lambtnya tgk..aduhaiii

    ReplyDelete
  6. Ps...alhamdulillah rezki...ramai yg join...rietta pown xsngka sebenarnye....dah byk bln juga GA tu rietta tunda....

    Pss...rietta dah emelkan details...ada terima x?

    ReplyDelete