Tuesday, January 11, 2011

11 Januari dan Orange Days . . .

Hai beb, harini tarikh cun... 11.1.11...

[Mood : 11 Januari . . . ]

Sebelas Januari bertemu, menjalani kisah, cinta ini
Naluri berkata, engkaulah, mi-lik-ku
Bahagia selalu dimiliki, bertahun menjalani bersama mu
Ku nyatakan bahwa, engkaulah, ji-wa-ku
Akulah penjaga mu, Akulah pelindung mu
Akulah pendamping mu Di setiap langkah-langkah mu
Pernah ku menyakiti hati mu, pernah kau melupakan janji ini
Semua karena, kita ini, ma-nu-sia,
[Reff:]
Kau bawa, diri ku, ke dalam hidup mu
Kau basuh, diri ku, dengan rasa sayang
Senyum mu juga sedih mu, adalah hidup ku
Kau sentuh, cinta ku, dengan lembut…
dengan sejuta warna, Hoo… hoo…


JooJiHoon credit by google
Sori, gambar emo..

Mane tak emo beb... Ade ke aku beli CD.. Bagi pinjam orang..  Tapi, bila dipulangkannya 4 CD hilang.... and 1 more thing, CD tu adalah CD yang paling aku sayang lol...!  Series sayang... I'm so in love with this drama..!


Pe kata ang pi bli CD ni, pastu ang bungkus sat, 
hantar ke alamat ni.... 

Blok C8 Tingkat 1-2,
.....
.....
KL.

Sebagai hadiah kasih sayang... Lagi pun ang tak dak bg adiah besday kat aku pon thn lepas kan...

Ni adalah CD pertama aku beli time gile addict dulu..taw!

7 comments:

  1. HUHU...AKAK TAK DE PINJAM EH CD NI...TP AKK NK PINJAM CD F4..BLH KER??

    ReplyDelete
  2. HUHU..AKAK TAK DE PINJAM CD EH..TP AKK NK PINJAM CD F4..BLH TAK NIH??

    ReplyDelete
  3. ala...sape y bg hilang ni..ak bru teruja nk pnjam...

    *feeling mood pki baju oren arini.. =p*

    ReplyDelete
  4. ada je kat bilik kema... nti pjam lol...tp yang 4 cd last tu nti aku carikkan kat mana2...aku wat copy...dload ke kat tenet...tp piret lol...

    kak iza : nti kak nor dah bg pulang CD tu kte bg kat akak ea....

    ReplyDelete
  5. gile la terharu smpai nk tolong cari2 donlod2...terharu terharu terharuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aiii... =p

    ReplyDelete
  6. kema: yela tp kalo ada arrr...kalo takde, ko conclude la sindri crita tu..tak pon ko duk depan aku, nanti aku finalize kan crita tu ,, k...hihihi~

    ReplyDelete