Sunday, January 9, 2011

AJL 25

AJL credit by google
Hai, beb!

Malam nanti berlangsungnya AJL yang ke 25 di TV3!

Siapa yang menang agaknye ye?

Semalam, aku sempat tengok Debaran AJL. AG sebagai pengacara menjemput finalis AJL, antaranya Bunkface, Tomok, Stacy, Hafiz dan beberapa lagi. Hmm tak sabar juga nak tunggu malam ni. Macam mana pulak persembahan yang diorang ni war-warkan.. Kata ada persembahan menarik la, macam-macam. Ada tak persembahan AJL kali ni sehangat Adibah Noor dulu?, se-style Anuar Zain ke, Estrange, Ziana Zain yang berbekas di hati..? Tengok je lah malam ni ye...Sama ada artis masa kini sehebat artis dulu-dulu...!

********

Ini pulak dah cerita lain beb... Aku meroyan download lagu ~Promise by A.N Jell~ ... Kemudia putarkan dia berulang kali. Sehingga abang aku sakit otak, katanya "macam aku faham.." Deyyy...aku faham tau, sebab translation dia ada depan mata aku! Nak kongsi sikit pada Korean drama addict!! Andainya mereka ni jua seperti aku yang tegar ni.. Sambil, layan lagu nak karok secara kecik-kecilan di dalam bilik, mau pun bilik kecik...ANDA BOLEH BERBUAT DEMIKIAN KERANA DUNIA DIHUJUNG JARI.. cuma layari url nih...[KLIK SINI] Siap ada  Romanization and English translation bagai... 

Actually cerita You're Beautiful atau He's Beautiful atau 미남이시네요 ni biasa-biasa saja, tak sehebat My Girl. Tapi disebabkan aku diehard fans korean series, aku tak kira mau tengok juge.. demi kepuasan! 

Google
Comel kan mereka?

Park Shin Hye’ll play Go Mi Nam (male) and Go Mi Nyu (female), a pair of twins who ends up switching places when Mi Nam gets into an accident after being selected as 1 of the four members of a idol group - A.N.JELL. Jang Geun Suk plays Hwang Tae Kyung, a village boy turns idol star who is constantly at odds with Mi Nyu. Lee Hong Gi plays Kang On Yu who is the lead singer of the group. Filming’ll start after the final member of the group is found. In the SBS drama “You are beautiful”, Uee is playing the role of “Yoo He Yi”, the “national younger sister” who has the nation’s love since she was young and worked hard to become a top star. The rest of the drama follows the behind-the-scenes life of an idol group. - emagasia.com

Amacam?? Suka tak? Kalo tak suka tak pe.... Suka lagi best, ur my frennnn~

__________
LegnOte : AJL malam ni aku pilih TOMOK la menang, sbb dia ensem..thehehe~

2 comments:

  1. pemes tul artis korea sekarang ni kan?

    ReplyDelete
  2. ye la....sampai lagu-lagu diorang pun jadik siulan...even tak paham pon..huhuh!

    ReplyDelete