expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, January 3, 2013

Register rebate. Loadinggggg......

Haiya....

Dah berapa orang yang lepas register rebate smartphone ye??

Pagi ni aku try my luck untuk masuk website skmm tu. .. Ye la, dengar-dengar petang semalam kemain punye jammed. Apa orang komputer panggil kalau loading lembab nih? Hee, aku ni bukan terer sangat part nih. 

Tapi betul aku cakap.. Pagi ni aku try juga... Loading dia sangat slow. Mungkin ramai yang sedang try register lah tu. Nak pulak katanya, siapa yang terawal je dapat menikmati peluang keemasan itu. Keh keh keh. Kira rebate ni limited juga la kan. 

Aku...

Sampai sekarang masih lagi belum register. Cerita bukan main. Nak register pagi semalam sibuk pulak dengan SKT yang under construction. Hee~

Pagi, ni terbuka lagi cerita perihal rebate ni masa sedang breakfast tadi. Sorang teman yang masih lagi mencuba nasib untuk register tapi mananya mampu... Loading..............

Yang seorang ni pula katanya baru nak register. Maknanya tak payah la dek, dah berapa ribu juta orang rakyat Malaysia ni yang menunggu turn tapi masih lagi LOADING.......

Karang dengan awak-awak sekali "LOADINGGGGGGG........" kikikiki >___<!



**pagi ni duty kaunter sorang-sorang, meh teman aku meh..!!

14 comments:

  1. kene register ke.. adoi for sure pending

    ReplyDelete
  2. kak bunga tengah daftar juga ni...tapi x lpas2 nak confirm...dah isi borang dah.....adoiyaii

    ReplyDelete
  3. time hot memang loading memanjang..biasa la tu..kena plak semua phone bleh beli..hehehe

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum awak. sheila baru je nak try masuk ni. macam loadingggggg gak :p

    ReplyDelete
  5. sabar ye anak-anak semua.....

    mak tengah on9 jugak ni...pon tak boleh juga......

    hadoooiiiiii...........!!!!!

    ReplyDelete
  6. Tanggungjawab ni Okje pass pada suami OKje he..he..

    ReplyDelete
  7. terhad kepada RM300 juta pertama je tau...

    ReplyDelete
  8. ramai yang try tapi x ley lagi... hu hu hu...memang jem website tu gamaknya...semua orang nak jadi yang terawal... ^_^

    ReplyDelete
  9. ramai yang try tapi x ley lagi... hu hu hu...memang jem website tu gamaknya...semua orang nak jadi yang terawal... ^_^

    ReplyDelete
  10. huuuu tu laa pendingg memanjangg kan tah bile dpt dftr agaknye -.-

    ReplyDelete
  11. alamak..blur la.adoi almaklum la dah lama

    ReplyDelete
  12. malas nak rebut.. kompem dah habis quota tu.hehehehe

    ReplyDelete