Saturday, January 5, 2013

Kenalan baru yang ke 500??? Siapakah...

Hai, sebelum aku balik melati, aku nak update entry satu. Ada satu benda yang aku terperasankan...

Member aku kat blog ni dah pun menjangkau ke angka 499. Tak le banyak nak dibanding dengan si comel Yui tu kan... Tapi alhamdulillah tu semua atas support dari kawan-kawan lain yang selalu datang menjenguk tak lupa juga ada yang tolong-toling promotekan blog aku ni di alam maya ni. Thanks so much.!!! Kikiki....

So sekarang ni, teringin aku nak tau siapakah gerangannya orang bertuah yang ke 500 yang sudi menjadi fellas aku dekat belog Si Penyapu Buruk ni. . . .

So, if u r the one... Boleh tinggalkan link atau email anda kat comment ni yep? Mudah untuk saya hubungi. Hehehehe......

Ehhhh, bertuahnya dia....!!!



**psssttt......ok, bye nanti mak marah pulak balik lewat...kikiki!!!

9 comments:

  1. wah..ternyata beliau merupakan seorang jejaka yang bertuah. :)

    ReplyDelete
  2. haah...dah 504....wow...siapakah yang bertuah itu...susah nak sebut namanya...ekekeke....

    ReplyDelete
  3. tu la, susah naw nak nyebut nama dia...

    ReplyDelete
  4. tahniah cik muda.
    Ramai sudah pollowers

    ReplyDelete