expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, January 10, 2013

25 Random Fact ...

I was tag by her ...

Since aku sedang bermalasan dan asyik terduduk kelesuan di kerusi empuk. Aku ringankan jari - jemari runcing ni untuk menyiapkan satu entry yang pada hemat aku, pernah aku buat suatu waktu dulu ... It's a long time ago ... 

Mungkin yang mengenali aku dari awal dulu pernah terbaca entry tentang random fact ni. 

Walau bagaimanapun, untuk tidak menghampakan seorang teman yang sangat mesra ni, once again  i will list down 25 random fact about me. Agar kita akan lebih mengenali ... This is ...

25 Random Facts About Me :

  1. Aku anak ke-2 dari dua orang adik beradik... 
  2. Aku suka tido...Percayalahh...
  3. Aku suka bergelak ketawa... Sebab aku sangat-sangat bencikan kesepian. Kesepian mampu membuatkan aku terjun dari bangunan. 
  4. Aku suka sakat budak kecik. Bila mereka nanges semacam ada kepuasan dalam diri!!!! Jahatnya diri ini. 
  5. Aku suka durian.... tapi tak suka sangat Durian Creepe. Yay.! Tak ori lor...
  6. Aku pencinta warna KUNING . Kuning itu sangat kiut awak taw..!
  7. Aku suka Pajri Nenas..My mom recipe . . Aku nak masak sendiri, nan hadoo..
  8. Aku suka Zizan Raja Lawak..Beto Khusyairi, Aaron Aziz.  Mereka sangat cool...dan lawak.
  9. Aku suka buat muka limited edition... Muka ikan talapia kata mereka...kenapa ikan talapia ha?? T__T
  10. Aku sukakan budak-budak..
  11. Aku suka tengok padang hijau, ada orang main layang-layang...main kejar-kejar... mendongak ke langit melihat langit dan awan bersatu dengan bahagia....
  12. Aku suka berangan!!! Tapi bukan verangan sokmo.hehe.~
  13. Aku kerap kali 'heng' bila tak faham cerita kawan-kawan......
  14. Bila  marah, aku cepat cool down bila orang  minta maaf! Just a word, sorry.! Meminta maaf tu bukannya menunjukkan rendahnya martabat diri kita, kekurangan diri kita.. tapi menunjukkan ketinggian budi pekerti kita. Berani mengakui kekilafan diri!
  15. Aku cepat rasa bosan.. Ni dah bosan dah nih... ermmm
  16. Aku lambat nak sembuh apabila hati terluka.. Well, aku bukan seorang yang berdendam atau simpan dalam hati atau yang sewaktu dengannya. Aku cuma seorang wanita yang ermm..korang faham-faham lah sendiri... 
  17. Aku kesian kalau ada orang jatuh, tak kire la jatuh tergelecek ke, terjunam ke... Nak gelak tapi tak sampai hati.. TAPI bile aku jatoh,kawan-kawan aku sume pakat gelak sama aku .. Sampai hati kan?
  18. Aku tak pandai nak pamerkan perasaan..suka.. Tapi bila aku suka, aku akan suka sepenuh hati..~
  19. Aku geli dengan cicak juga ular getah...apatah lagi ular betolll... SO JANGAN MEMAIN DGN AKU. ... Tolong yep?!
  20. Aku seorang yang penakut...!  Aku boleh imagine macam-macam dalam kepala otak aku ...
  21. Aku tak reti bawak motor...Malunye!
  22. Aku harap aku akan jumpa seseorang yang sentiasa buat aku gelak, happy,  yang membahagiakan.. satu hari nanti!
  23. Aku tak terror masak... mcm kak nor!
  24. Aku harap aku dapat habiskan degree aku... 
  25. Aku harap aku dapat kerja yang lebih baik dari yang sekarang .. Insha Allah. AMin..~

Untuk semua ni, aku harap korang yang membaca ni, doakan impian aku.. Doakan semuanya akan lebih baik dari sekarang. Doakan aku jadi seorang yang berani. Doakan aku tak lupa diri. Doakan aku sentiasa mengingati korang... dan, aku pastikan setiap doa-doa aku pasti ada untuk korang sekali. Dan semoga setiap doa korang akan termakbul... Terima Kasih.! Dan terima kasih kerana sudi membaca...~


**psstt....jiwa kacau!

11 comments:

  1. sy doakan agar semua harapan awk akan tercapai yek... amin

    ReplyDelete
  2. chaiyok2..aaron ajis ada tgah tguuu nak g lunch..k bai

    ReplyDelete
  3. bgus..sbb kenal diri sndiri (bukn senang nk kenal diri sndiri)..smoga apa jua impian trcapai.

    ReplyDelete
  4. hihi part xpndai bwk moto tutup muka ala lek la.. nnt en hubby bwkkn :P

    ReplyDelete
  5. semoga tercapai impian..insyaallah

    ReplyDelete
  6. semoga semua impian anda tercapai....AMIN....

    ReplyDelete