expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, January 8, 2013

Blogwalking ...

Malam ni , tiba-tiba feeling sepi gitu....

Televisyen depan ruang tamu dah pun sepi dari tadi. Drama samarinda yang keudara kat TV3 sikit pun tak menarik hati aku ni. Baik duk dalam bilik melayan episode 'Setia Hujung Nyawa' yang tertinggal sebab betulkan tingkap kereta semalam. 

Sebelum tu, aku nak update Blogwalking aku sekejap. 

Ada beberapa orang teman yang dah pun sudi meluangkan masa tuk berkongsi dengan aku cerita segala kegembiraan dan kekecewaan yang diorang ni hadapi sepanjang tahun 2012.. Nak tau apa cerita diorang? Haa..meh blogwalking ke Blog diorang ni ....


UPDATE :

Jom..!


**pssst...lutut ni masih sakit lagi lah.

9 comments:

  1. yippiee.. looks like my link wujud kat situ.. thnx cik muda :D

    ReplyDelete
  2. kalau sakit tu berlarutan, mohon pergi klinik tau

    ReplyDelete
  3. Mar Haini Abdul Rahim ;
    sama2...

    nuyui a.k.a miss YUI ;
    yui da dikenaliramai dah..

    Khai faiz ;
    ko nk tgu smpi due date eh?? kikiki~

    boni kacak ;
    baiklah encik boni

    Tukang Karut ;
    buntu??? Mengaruttttttt.....ko kan tukang karut....

    ReplyDelete
  4. salam cik muda
    Link tirana aduka x de ke?

    ReplyDelete
  5. Ta tak de tinggalkan pon entry 2012... camana nak up link..hihihi ~,~!

    ReplyDelete
  6. salam...nnati rietta join yea...baru siapkan satu yang kena tag...

    PSS...maaf rietta tag awk....http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com/2013/01/25-random-facts-about-me.html

    ReplyDelete