Saturday, January 5, 2013

Kecewa dengan.....

Semalam aku bersungguh-sungguh cari no KWSP, isi form. Selagi tak dapat selagi tu aku tunggu dan tunggu dan tunggu ..... 'Untuk dapat apa yang kita nak kita mesti kene kerja keras sikit...' bukan sikit. Banyak..... Jadi, semalam sampai tertido aku buat perkara yang sama. 

Namun masih lagi tergendala. Dalam pada mamai dan mengantuk tu, aku... aku fikil mungkin besok boleh kot. Jadi aku pasangkan niat. Nawaitu aku besok pagi aku akan setelkan dan harapannya apa yang aku isi semua tu proceed.!! 

Pagi ni, aku pergi semula .....





Waaaahhhhh........

Gila punya hampa ko tau?? Ahahaha.....is there any other way yang boleh dapatkan rebate lagiiiiii????? 

kah-kah-kah untuk aku.!





**psssttt.......bermakna Allah bg message kat ko yg ko memang tak layak untuk rebate tu. Sila bagi pada yang memerlukan okey.! Nampak tak disitu....

6 comments: