expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, January 12, 2013

Pakej Komunikasi Belia

Siapa dah daftar rebate pembelian telefon pintar angkat tangan cepatt.....!!!!!

Hihi...kita bukan nampak pon awak angkat tangan ke tak... kan? Ahaaa..ni aku nak bercerita sesuatu. Balik dari berjogging pagi tadi, sempat aku menyinggah di kedai runcit mamak bawah tu. Nak beli news paper katanya. Kononnya nak breakfast sesambil baca paper.. kan ke nampak kelass sikit tu. 

Memang kelas. Sambil minum aku selak paper Metro pagi ni. Di muka pertama terpampang iklan  "KHAS UNTUK BELIA" dari Maxis. 




"Dapatkan rebat RM200 untuk pembelian telefon pintar dan nikmati rangkaian data terpantas dan terluas daripada kami....bla bla bla.... Tawaran hanya sah kepada belia warganegara Malaysia atas dasar Siapa Cepat , Dia dapat."

Wahh wah wahhh...dia punya promo. Memang mengujakan. Terus tak sabar nak memiliki. 

So bagi yang dah pun selamat berdaftar untuk mendapatkan rebate tu, boleh lah mula buat pembelian. Katanya pembelian ni boleh dilakukan di mana-mana pusat telekomunikasi yang mengambil bahagian. Maxis, Celcom,Digi dan lain-lain.

Cepat-cepat jangan ketinggalan..!!

6 comments:

  1. mesti dah tak sempat nak apply ni...hehehe

    ReplyDelete
  2. blh lg la boni. ..... tp nak belinya tu dah out of stock....... semua branch!! Dasyat betul....

    ReplyDelete
  3. kira berdukcita la..ehekszz rerex la..

    ReplyDelete
  4. x mohon lagiii huhuhu :(
    hari tu line sesak.. xsempat nk dftr,..

    ReplyDelete
  5. dah dftr dan bkl tmt 9hb 2..tak tau nak plh mana..tlg rekemen bleh?

    ReplyDelete
  6. mar;

    sekarang dah tak bz mcm ritu dah....

    yui;
    yui suka phone yang macam mana?
    kte suggest samsung s3 lah. tu yg paling best sekali. kalo nak simple ngn kecil, boleh pilih galaxy mini. Iphone 5 memang latest, tp kalo ada budget, why not...

    TAPI, UNFORTUNATELY.... KESEMUA YANG DIATAS TU DAH PUN KEHABISAN STOK... GILA2 PUNYA SOLD OUT.! ADA PUN IPHONE 5 JEW.... HUHUHU~

    ReplyDelete