expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, January 4, 2013

DAFTAR LAH SEKARANG! Rebate Smartphone lagi..!!!

Hai....

Lagi cerita tentang rebate smartphone nih.....

Haa..dengar kata  rebate untuk memiliki telefon pintar ni dah terbuka kepada semua jenis telefon pintar dah... Wahahahahahaha!!!! Dasyat juga penangan muda - mudi sekarang kan... 

Kalau dulu rebate RM200 ni hanya terpakai untuk harga RM500 dan kebawah saja, skang dah tak dah.... 

Meh tengok kat sini .... LINK 

Kabinet setuju belia 21-30 tahun dn pndapatan RM3,000 ke bwh boleh tawarkan utk beli apa jua telefon pintar dgn rebat RM200 mulai bulan ini,” the minister said in his Twitter microblogging site this evening.

katanyeee....

Lagi....

Yesterday the Cabinet had agreed not to set a price limit on the smartphones which could be purchased by youths aged between 21 and 30 and earning less than RM3000 to be eligible for the RM200 government rebate. ~SUMBER

So, fellas.... sesapa yang dah ada tab tu, meh la tolong daftarkan kengkawan yang masih belum daftar lagi tu.... Ke korang nak daftar juga? Hee.....

Boleh daftar dekat sini .... http://komunikasibelia.skmm.gov.my




**psssttt.....Ehh korang, kat SINI pun LOADINGGGGGGGGG jugak la.....

6 comments:

  1. alaaaaaaa.........

    kecewa lagiiiii!!!!

    ReplyDelete
  2. eh..husna x paham sgr rebate2 bagai nih..=P

    ReplyDelete
  3. alaaaa ni yg rebate masa bajet 2013 thun lepas tu.....

    semua belia dapat rebate rm200 tuk beli telefon pintar......

    maklumat lanjut blh refer entry lepas2 yg kte link kan tu..heeee~

    ReplyDelete
  4. Hehehe..apa lagi belia-belia sekalian..

    ReplyDelete
  5. yg dah kertu, sile duduk tepi dendiam...sob sob sob!

    ReplyDelete