Thursday, January 26, 2012

Review : CHRONICLE (1st February 2012)

Hello...... Ni bukan kesinambungan cerita Chronicle Of Narnia oke~


1 Februari nanti akan keluar extraordinary punye film...Biasalah, cerita yang berteknologi, unexpected story ni ramai benar yang suka tengok. Macam Underworld lah, Journey 2 ler, The Darkest Hour lah... Pening. Nak pulak yang 3D. Lagi sakit kepala..

Bukan apa. Aku rabun. Bila tengok yang 3D ni rasa pening-pening lalat dibuatnye. Korang ada rasa mcm tu? Ke aku sorang je yang macam tu? Ehh....~

Bersempena dengan hari Wilayah yang dapat cuti tu nanti, (oopsss.... merika2 yang bukan Wilayah sory yea....) jom kita tengok cerita baru ni pulak nak. Baca dia punya synOpsis dalam Blog Nuffnang, cam menarik. Tentang 3 orang remaja lelaki yang suddenly dapat kuasa luarbiasa. Pada mulanya mereka ni gunakan kuasa tu sebagai gurauan sesama derang but lama kemudian derang belajar untuk kawal kuasa tu dan gunakan dengan berhemah. Gitu... Kronik betul budak-budak nih... Tengok dekat poster dia pun aku rasa dah kronik. 'Boys Will Be Boys...'

So, sama-sama kita menonton yeah!!

6 comments:

  1. cara aku mengatasi masalah rabun utk tgk 3D adalah mengenakan kedua2 spek mata sekaligus..bru xpening.. =)

    ReplyDelete
  2. Ha ah bercuti memanglaa sgt best.. Lg2 tengok movie beb.. Aku nak tgk cete antu kum kum.. Jom!

    ReplyDelete
  3. Nak tengok !!!! Sape nak bagi ticket pree ni? Hhee

    ReplyDelete
  4. KEMA;
    hmm...mau guna sunglases lorhhh....huhu~

    TEA;
    Jom!!!!

    YUI;
    Jom Yui, ajak ler Abe sekali..hihi~

    MSREDCISKEK;
    MisRed lorh...huhuhu~

    ReplyDelete