expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, January 16, 2012

Gambang~ entry lapuk

Holiday tem awal Muharram~

* * * * *



* * * * * 

Gambang Waterworld, dapat tiket percuma hasil titik peluh WSA dengan mengumpul kepala surat kabar Harian Metro.

Trip kali ni sifu tak follow sekali. Uncle Kelly ada kelas hujung minggu. Tinggal lah dia 'home alone' sebatang kere di rumah.~

Plan asal... nak bergerak lepas solat subuh gitu. . Tapi non adonyo... Sebab semua dah penat tak larat disebabkan eksiden yang jadi siang hari. Tak jadi bergerak lepas subuh takut tak terjaga.

Jadi kami orang bergerak dalam kul 3 pagi lebih kurang. Smpi sana dalam 7pagi.

Awal lagi ...

Sempat kami orang lepak breakfast dekat satu gerai tepi jalan.. Lepak punya lepak, tengok jam dekat 830 lebih. Kitorang gerak terus. Sampai sana, gile pack orang ramai...!! Ramai lagi yang dah sampai dari kami orang rupanya. Cit..!! Nak tak nak terpaksa kami orang beratur amik tag tangan tu. Hampes.! Dekat sejam jugak la beratur nak dapatkan tag tu. Finally masuk juga theme park tuh. Gambar dalam theme park tak ada lol. Sbb Uncle Kelly tak follow sekali. . .

Sehari suntuk dalam tu. Dekat pukul 630 juga kami orang gerak pulang ke putrajaya. Kulit tak boleh nak kata, golap dah ha..!

Kali ni pny trip memang ngeri... Apa ngerinya... Hanya kami-kami je yang tau...~

1 comment: