expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, January 6, 2012

1st GiveAway Lily Butterfly by Miss Wandalaara.

Korang tengok ni...

Ni pulak....


dan nih.!

Menarik tak? ...kan? Tu sebab aku teruja yang amat nak join GA Miss Wandalaara ni. 


Cik May ajak join GA

Kalau bukan sebab Cik May yang ajak join GA hadiah-giler-hebat ni, aku pun tak tau ada hadiah cenggini pny best. 
Disebabkan aku tak nak meroyan menang sensorang, kang orang kata tamahak pulak kan... Jadik aku nak ajak YUI, KEROPPI dan Cik Rose Cute tuk joink GA ni.

JOM Join GA !!!

Okeng~

7 comments:

  1. hi.. thanks sudi join GA ni..
    good luck bebeh.. :)

    ReplyDelete
  2. nak join!!!hehhehehe..mc best je..

    ReplyDelete
  3. masey tea... kalo aku menang aku ....erkkkk...aku .. aku ...

    ReplyDelete