expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, January 19, 2012

Menanti kemunculannya~

Morning.!



Ok.!
Semalam aku agak bizy. Semua orang terkejut babun.

"Tak penah tengok ko sibuk mcm ni selama ni."
"Kak Aze, bizy ke harini. Pelik la.."

Amboi, mulut korang ni memang tak de Allianz Insurance?

Nampak sangat aku bersenang lenang je kan? Tak...masuk tahun baru ni semua mesti baru. Azam baru, matlamat hidup pun mestilah baru. Lupakan hal lepas dengan senang hati. Nak pulak tahun baru ni, aku tukar bos. Mak incik lama kan dah berenti keje. Dapat keje baru. Jadi sekarang pun aku dah di bawah kawalan bos lain. Kawalan..tak engat. Tapi masih tak ley dikawal juga. Bak kata Panjang, buas..! Yer, yang nakal-nakal tu aku patut buang? Takkan le nak kene panggil geng JinNotty lagik. 

Ok lah. 

Aku tak mo nakal-nakal kat opis lagi. Hehehe~ (erkk..boleh caye ke??)

18hb 2 adalah hari yang derang budak ofis ni tunggu. Ada ape? Hemmm...tunggu ea...~ Jadi dalam tempoh sebulan ni, baiklah prepare apa yang boleh. Nak menempah ke, nak berdiet ke apa, ni lah masanya.. 


________
legnOte : Erkkk....era.fm baru je iklan mcD .... Emmm...~

13 comments:

  1. ape tu ape....cer bgtau..saje je buat excited tau..

    ReplyDelete
  2. ape tu ye? excited nak tau ni, macam best je ;)

    ReplyDelete
  3. kawan-kawan semua;

    nanti ler...kita counting the day ler..huhuhhu...saje mau bg seprise.padahal tak seprais mana pun..huhuhu~

    ReplyDelete
  4. Cube aku teke! Name ko Aze!! Yes~

    ReplyDelete
  5. boleh la...story sikit cik muda hihihi

    ReplyDelete
  6. tea;
    adoiii....macam mana ko tau ha nama aku? ala!!!!1

    cik rose;
    eeee.....nanti tak seprais ler toi tak dwaty??? hehehehe~

    ReplyDelete
  7. TERUJA JUGAK NAK TAHU APA LAH YG SUPRISE SGT TU...

    ReplyDelete
  8. apakah... perhimpunan keluarga utk opis ka...

    ReplyDelete