expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, January 11, 2012

Cemburu lagi ke?

Apa pun cemburu yang positif sebenarnya membuatkan hati kita lebih positif untuk lakukan sesuatu yang positif. ..kan? Misalnya ko cemburu kat member ko sebab dia brilliant. Tercabar ngn kebijaksanaan dia, ko pun mesti berusaha untuk jadik bijak macam dia. .. kan? Contoh, kawan ko memang terer wat Powerpoint ngn guna Adobe. (Sampei menang 1st prize ..) Takkan ko tak tercabar. Jadi ko belajar la godek itu ini dalam lappy ko bagi pandai...!! Tak pun dia terer wat craft yang kiut-kiut... Ko ape lagi, pg la beli bendalah tu. Buat juga. Tak comey pon tak pe. Asal ko reti buat dari tak reti. . Aku lebih suka cemburu yang macam ni. Sebab ianya tak menyakitkan hati sendiri. Malah ko boleh tambahkan ilmu ko  lagi. . kan?

Ehhh dah la.

Aku dah tutup tirai sebenarnya hal-hal ni. Apa yang berlaku semuanya dah berlalu pergi. Just let it go. Tak guna lagi nak bertengkar ke apa. Jalani hidup masing-masing dengan aman. Kamu tak kacau saya dan saya tak pernah kacau kamu. Ok?? Hiksss...~

"Aku maafkan kamu
Tak perlu kita bertemu
Cukup kau tahu
Yang aku maafkan kamu
Tolong teruskan hidup
Jangan sebut namaku..."



________
legnOte : Aku sentiasa doakan kesejahteraan kamu. Dan tak pernah sikit pun doakan keburukan tuk kamu.... AMIN!

10 comments:

  1. yui;
    tak de kes apa pun...huhuhuhuhu~

    review kisah suka duka perjalanan hidup aje....hihihi~

    ReplyDelete
  2. ahhhh..cemburu tetap cemburu!!!!hihihihi..syetttonnnn dah mempengaruhi...

    ReplyDelete
  3. cemburu sebab ani fit..!!!! eeee grrrrrr!!!!!

    ReplyDelete
  4. masih memikirkannya? bermakna cemburu itu kekal ada...

    ReplyDelete
  5. btau aku siapa yang perlu dilempang tu.

    ReplyDelete
  6. cemburu kat opismet rjin keje tp ak mls..asek pk nak update kat blog je..hahaha

    ReplyDelete
  7. adehhh..kenapa sy terlibat dlm contoh ini entry?huhuhu

    ReplyDelete
  8. sy ani, erkkkk bkn fit...hehehhe

    ReplyDelete