expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, January 6, 2012

Day 11 - Gadget Yang Aku Ada

Tak banyak gedjet yang aku ada...

Aku bukan macam sebilangan ramai yang taksub dengan gadjet terkini, sebab . . .

Aku tak de duit nak bli yang mahal-mahal ni... Hehehe...

Jom tengok gejet yang aku ada buat masa ni... Meh..meh... meh...

 

Aku ada dua tepon yang out-dated. Yang mampu menghantar mesej terus ke tepon orang lain. Rare tak? Tepon ni juga boleh wat panggilan ke mana saja aku nak selagi pembayaran dibuat setiap bulan. Tepon ni juga bole snap gambar time aku tengah korek idung ke apa ke. Tak de masalah.. Yang penting time korek idung tu clear...sure gambar dia pun clear.

Kadang-kada bila datang waktu perubahan hormon dalam diri, tepon ni juga digunakan sebagai pelepas geram. Dah dekat 2 tahun aku pakai yang Lembab Gila tu. NORKIA tu pulak adalah kenangan dari arwah mak sedara aku. 


Okey, yang ni pulak, aku angkat dah lama... Start dari aku masuk belajar. COMPAQ CQ20 ni banyak jasa dia pada aku. Dia le punca aku mengadap blog hari-hari sehingga mengabaikan waktu tidur, makan, kesihatan dan sebagainya selagi talian tidak disekat. Dia juga punca kepada kehidupan single aku. Ehh...sedap nak salahkan orang lain...! 

Dah kenal kan kan kan??

Dan yang ni yang terakhir...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
v


Ehhh... ni gedjet terbaik aku. Dia bole bawak aku ke mana aku nak, toilet, bilik bos, kafe, Alamanda. . . Kemana saja tanpa apa-apa bayaran perkhidmatan, atau pun talian internet... Best kan?? Kan??




6 comments:

  1. out date sgt tu hp tu..huhu..

    alahai,trcbr tgk cik muda teruskan cbrn..muahaha.

    ReplyDelete
  2. last tu paling mahal..gajet yg aii ade tgl la hp galaxy samsung s plus...sbb laptop da kene curi mase umh kene pecah..tak nak beli da!1huhu..eh...join da GA aii tag tadi?

    ReplyDelete
  3. yui;
    hihi...orang sekarang pakai Geleksi S la, y la Z la...tak pon Tab...
    Nak pakai cam derang, tak ada duit nak beli.

    Cik MAy;
    GA yang mane ea...Dah cari td tak ado pon....hmmm~

    ReplyDelete
  4. selipar jepun. dh lama tak beli selipar jepun baru untuk toilet-,-

    ReplyDelete
  5. hmm, bebudak skola rendah pun da pakai memacam gajet canggih..tp x heran pun..bersyukur aja dgn apa yg kita ada,kan~ ;)

    ReplyDelete
  6. yep.! bersyukur pada apa yang ada...~

    ReplyDelete