Tuesday, October 18, 2011

Sesuatu Yang Berbeza

Ku berharap tulus cinta ini.. Akan jadi kenyataan dalam hidupku,
bukan hanya mimpi dalam tidurku, semoga tuhan mendengar doa ku untuk cinta ini...

Buat hal..!

Bukan..bukan..bukan.

Saje nak feeling ngn lagu ni.

Harini, dengan rasminya aku tidak dimiliki oleh sesiapa.. . Statement ko memang tak nak kalah kan...? Hadoi.!

Semalam adalah hari last tuk Mak Incik dekat opis ni.. Sedey? Yer aku sedey.. Dari tak mo nak nanges bagai, akhirnya kecundang juga... Mana tak.. Dengan dia aku sangat-sangat selesa. Tak de nak tensen, pressure ngn perangai bos yang macam puaka ke kan.. Dia steady je, kadang-kadang join the club mengumpat lagi... Tapi ngumpat 'retis-retis' je la kan... Hoi.! Pe jadah nak ngumpat orang yang tak gelemer mana ni.. Membazir air liur je... Ko bukan glamsss sangat pun kan. Demm~

Present?
Kenape nak tau?
Menyibuk...

Aku tak tau sebenarnya nak bagi apa... Cuma tu lah, apa yang aku bagi tu la yang mampu buat masa nih... Beberapa hari ni aku dok pikir nak bg apa. Harapan, sambil-sambil memikir datang idea tu datang la sekali ngn duetnye kan.. Tapi, non ado.. Verangan je la yang ko dapat kan? Pak Kordi verangan pun ada jugak hasilnya..~

2nd...
Harini juga adalah lastday Cik Ayu. The one yang aku kenal memang tak padan suara dengan ketinggian. Orang yang selalu support aku in everything aku buat. Especially hal partime aku, pekerjaan aku. Sebab dia bermula sama macam aku. Seorang Kerani Cabuk Sekolah.! 

To both of them, thanks for your support.. your sincerity nd I am very grateful.~


legnOte : Ape??? Gambar? Nanti aku up laen la yer?

3 comments:

  1. ala..kngn yg tak dpt dilupakan ea..hehe..

    ReplyDelete
  2. p/s: haha.. nak tau clcom ke dg ka maxis ka,semua line tu yui ada..muahahah...

    ReplyDelete
  3. p/s: heheh..ingtkan xder yg nak..so,bakal djlnkan..hehe..

    ReplyDelete