expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, October 6, 2011

Day 5 - Status anda ? Relationship anda?

Day 5 - Soalan : STATUS AKU? RELATIONSHIP AKU?

Ni soalan ajaib untuk aku yang baru lepas balik dari main badminton ..

Status aku? Relationsheepship aku ketika ini?

Aisemen....

Aku Single!
Sumpah tak tipu.!

Bila nak ada spesel? Entah, aku pon tak tau ... Belum jodoh lagi kot. Nak pulak semenjak dua ni banyak ngat aku tengok drama pergaduhan pakwe-makwe-konon-loving-kapel, keretakan rumah tangga... Hubungan tak lancar. Macam-macam hal.! Lagi la aku phobia. Nak kata tak nak bercinta... Tipu la kan...? Aku ada hati okey dan aku wanita sejati.. 

Cuma masa untuk aku bertemu dengan si dia tu mungkin belum sampai. Tuhan lebih mengetahui apa yang terbaik untuk hambaNya. Aku yakin satu hari nanti pasti bertemu jua... Kelassss tak ayat aku.? Bajet diva kan?

Muntah?

Ahaha..abaikan..

Bukan apa... Teringat pada satu post teman aku yang sangat-sangat menarik hati aku nih...

Knp lmbt kahwin?=Krn Allah tahu ms yg t'baik utk aku
Dah b'punya?=Ya.. krn setiap org telah ditetapkan jodoh masing²
Siapa?=Tunggu.. Allah akn p'kenalkan pd aku...
Bila?=Bila kami dah dipertemukan.. akan pasti tiba masanya nanti.. InsyaAllah...




legnOte : apa pun, segalanya terletak di di tanganNya.. Sampai masa pasti Allah akan membongkarkannya...!

5 comments:

  1. jodoh akan lari bila kita mencari. jodoh akan pndg pertama tu yg kekal abadi..yg penting usaha,twakal berdoa :)

    ReplyDelete
  2. btul tu masanya kan tiba jugak nnt.sabar k :) enjoy masa single dulu.heeee

    ReplyDelete
  3. mereka mmg jeles!! hahah..

    bilalah yui nak continue cbrn ni..dlm draft aje.

    ReplyDelete