expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, October 5, 2011

Bola !

Salam,

Hari Sabtu lepas korang buat apa? 
Pegi tengok bola? Selangor vs. Singapore?
Ado?
Apesal geleng? 
Takdo tiket? <alaaa..kalo tak bole follow aku, aku ada banyakkkkkk tiket.!>
Tak minat?
Ok.! Fine~

Hmm...

Kalo ada la yang tanya ye....
"Aih...bila masa pulak pompuan ni minat bola?"

Untuk pengetahuan, aku tak de lah sampai macam Kak Nor yang fanatik dengan kelab Man-U dia.. Atau pun macam Acu aku kat rumah tu yang daihat fan untuk kelab Spurs... ini semua pun semata-mata aktiviti hujung minggu kami. Nak pulak minggu lepas aku ngn Stopa dapat sebelas tiket free tengok game ni dari PPD Petaling. Sebelas hookey.! Thanks to Pn. Zai ngn team.!
Tambah la pulak tiket free dari Kakek. Akak ipar dia pulak bagi.. Lagi melambak.! So, dari hujung minggu yang buang masa, adalah lebih afdal kitorang plan tengok ramai2... Tak kisah la minat ke tak ke kan... Aku layan je kalo semua kawan-kawan ajak. Sama jugak macam final Malaysia vs Indonesia dulu.. okay?!

Baiklah, jom kite review gambar-gambar sekitar perlawanan yang berlangsung ... hikhikhik..~ Actually gambar jelitawan-jelitawan ni je.. Safee Sali non ado okay..~






Gambar : Ehsan dari Arifah Yassin..Thanks der.!


5 comments:

  1. mek... aku ade jual jersi malaysia! tp tinggal saiz beso n laki punya jer... kalu membe2x ko nak.. msj la aku

    ReplyDelete
  2. biru, kuning putih.. yg laen abisss.. licin.. tggal yg beso jer..

    ReplyDelete
  3. oitt..apa pasat kema xdpt..sentap!!!agagaga =p

    ReplyDelete
  4. aiyakkk.....

    huhu... mau ajak, tp kema harusla dating kan...
    kak iza....hmmm...hehehe~

    ReplyDelete