Monday, October 31, 2011

ISU : Gambar Apex, Dahlia Berhibur Cetus Kontroversi

Gambar Apex, Dahlia Berlibur Cetus Kontroversi


KUALA LUMPUR – Memang heboh di blog-blog hiburan yang menyiarkan penjaga gawang gol pasukan bola sepak negeri Kelantan, Khairul Fahmi Che Mat atau dikenali sebagai Apex, berhibur bersama Dahlia Teck dan beberapa rakan seksinya yang lain.
Gambar-gambar tersebut bukan sahaja disiarkan oleh Oh! Bulan, Rotikaya.com atau Media Malaya.com sahaja, malah turut disambut oleh beberapa blog politik terkenal seperti Empayar Pemuda dan Keris Pusaka berkenaan perkembangan terbaru Apex yang berasal dari Kelantan itu.
Media Malaya.com yang menerima gambar-gambar tersebut melalui emel diberitahu oleh pengirimnya bahawa Apex, Dahlia dan rakan-rakan mereka berhibur di sebuah restoran eksklusif, Werner’s, di Changkat Bukit Bintang baru-baru ini.
Laman web Oh! Bulan yang menyiarkan gambar-gambar dari Media Malaya.com itu turut mempersoalkan mengenai beberapa botol minuman keras yang terdapat di atas meja di dalam gambar tersebut.
“Tidak dapat dipastikan samada mereka adalah pemilik minuman keras diatas meja, namun dalam gambar menunjukkan beberapa botol minuman keras yang sudah dibuka,” kata laman web hiburan terkenal itu.
Bagaimanapun, Oh! Bulan meminta para peminat industri hiburan tanahair untuk berfikiran positif terhadap Apex dan Dahlia.
Rotikaya.com pula menyifatkan Khairul Fahmi sebagai lebih ‘Kuala Lumpur” sifatnya merujuk kepada gambar yang tersiar itu.
“Tetapi nampaknya penjaga gawang pasukan kebangsaan ini semakin hari semakin Kuala Lumpur sifat’nya.. Bagus,” kata pemilik laman web tersebut, tidak tahu sama ada kenyataan itu ikhlas atau menyindir.
Oleh: ZAMZUKHAIRI NOORDIN

wooo howww.... no comment.!
Ini sekadar perkongsian je.

8 comments:

 1. huhuhu..apek2..wat happen....mcm ni la dunia artis..dimana2 saja org amek thu

  ReplyDelete
 2. Kita akan dpt jodoh spt kita.. Pesan pd extunangnye, be happy!

  ReplyDelete
 3. as sedang berangan posing mcm dahlia teck..hahaha...

  ReplyDelete
 4. hohohoho
  kelassss la kau fahmi
  jgn lepas nie tak larat nak tepis bola suda haha

  ReplyDelete