expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, October 11, 2011

SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA


Bosannya bila hosmet tak ada kat rumah...Nak borak dengan siapa? Kuali? Non adooo la kan... Sat gi dok bisik-bisik kata aku ni golongan kelas peralihan pulak..macam aku tak tau, kan.. Daripada aku amik kunci kereta pecut ke tanjung harapan dengan harapan nak bunuh diri, baik aku relakan diri tuk join segmen Bro Naser nih.. Ada jugak pekdahnya... Boleh juga kenal-kenal dengan mana-mana blogger yang memang stylo dalam menyumbangkan entry bernas, yang mampu buat aku ketagih bau kentut zirafah, atau yang mampu membuatkan jari aku meronta-ronta nak tekan keypad taip url korang tu kan...

Baiklah, jangan buang masa korang... meh la kritik blog aku ni.. Mana tau kot ada mana-mana yang tak siyok ke pada pandangan korang bila buka Belog Cik Muda nih .. Kalo tak suka, cakap...jangan ada conversation back pulak.. huhuh..kelas ko Jah cakap omputih dop staram...

8 comments:

  1. thanx sudi join. kritikan saya ttg blog ni, suka background blog ni, bunga yang cantik. background pun simple je. simple je blog ni. senang nak explore. overall, saya suka. hehe.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  2. akak pun join
    akak pun tak ada masalah ngan blog ni

    ReplyDelete
  3. Sian kamoo sorg..sy not feeling well..mau bobo sj..Sila ketok blik sy b4 p tg harapan ya..ahaks..

    ReplyDelete
  4. hehe. suka.blog ni simple dan kemas :)

    datang dari segmen nasz. jom kritik blog saya pulak :)

    ReplyDelete
  5. blog ni takde masalah pon bab loading..smooth je...simple but nice...:D

    ReplyDelete
  6. aah..blog ni pun ok..no prob..x de widget ngarot2..hihi...done follow blog u back.. =)

    ReplyDelete
  7. Singgah n follow :)

    Blog kemas,cantik dan ohsem..

    jom terjah sampai kena red card : http://kimie-blog.blogspot.com/2011/10/042-segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html

    ReplyDelete