expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, October 12, 2011

Korang orang lelaki, pandai masak ke?

Woootttt....

Meh sini jap... Aku nak tanye nih... Siapa rasa dia jejaka yang suka memasak? Angkat tangan...
Kalo korang rasa korang jejaka pilihan itu, macam ustazah pilihan yang dekat tv smilan tu mesti korang suka ni kan... Betul tak??


Cehhh..bajet..! Tetiba je nak angkat tangan kan, mengaku pandai masak enn..enn???

8 comments:

  1. tibe2 ras nak suh dia masakkan..

    sblm jd laki betul yui..hahah

    ReplyDelete
  2. tak nafikan ade jerk laki yg pndai masak
    tp PEMALAS kannnn ? heheh

    ReplyDelete
  3. sangat sesuai dengan perempuan yang tak pakar masak..


    *sambil jari tuding diri sendiri..


    dem lah...

    ReplyDelete
  4. yui ; cehh....dah masak je trus npk dia ensem kan kan kan??

    nurkaloi ; PEMALAS...sangat subjektif..huhuhu~

    ungu ; ya..!! memang kau lah orangnya ungu... dan juga aku...

    jadik, carik boipren yang pandai masak la...gerenti dia ensem...huhuhu~

    ReplyDelete
  5. heh..dak laki opismet aii terer masak!!!hahaha...ekcelli yang master chef kat my blog tu da kawen..anak pun da besa kauu.....hehe...tp die mmg rajin..ari tu bwk kek kukus kat opis..sedap plak tu!

    ReplyDelete
  6. gambar di atas sangat kena dengan diriku ini ewah!!

    ReplyDelete
  7. wah..beruntungnye sape dpt bersuamikan lelaki pndai masak..hehehe

    ReplyDelete