Thursday, December 8, 2011

Day 7 - tiga perangai baek anda


Cisss...lama gile aku amik masa buat 30 Day's Challenge nih. Last update untuk challange ni 10 Okt haritu? Uishhh.....dah sebulan sudah. Maknanya dah tak mencapai maksud dah nih.. Orang kata 30 hari je buat. Yang aku melebih-lebih hari lak....

Baiklah. . . 

Untuk soalan seterusnya 30 days challange nih ialah 3 PERANGAI BAIK ANDA?

Ada ke perangai baik aku? Tak ada kot...kalo ada pun mesti ada TAPI. . . ..
  1. Aku sedia maafkan korang TAPI korang kene la mintak kemaafan tu dari aku dulu kan... baru orang kata Fair n square.
  2. Aku marah orang tak lama TAPI korang kene sedar diri la sebab apa aku marah kat korang. baru orang kata Fair n square.
  3. AKU BERSEDIA MENGGEMBIRAKAN HATI KAWAN-KAWAN AKU. BETUL TAK TIPU PUNYEEE....TAPI selagi korang tak buat hal ngn aku la... baru orang kata Fair n square. kan??
Haaa. . . Fair n square kan??

...aze gile.

5 comments:

  1. mmg fair ni..

    jd rectngle gak..hakhak.. <--toi ka ni?

    ReplyDelete
  2. pendek kata... kena fair n square la yer

    ReplyDelete
  3. yui n khai;

    fair n rectangle lah..bukan square..huhuhu~

    ReplyDelete
  4. aku sedia belanja korang makan TAPI! korang kena blanje aku makan SELALU! hahahahaha -_-!

    ReplyDelete
  5. zerOxs;
    yolahhhhhhhhhhhhhhhhh...!!!

    ReplyDelete