Wednesday, December 14, 2011

Day 8 - Pergaduhan Paling Terok Yang Pernah Anda Alami

. . @Khamis, 8 Dis 2011. . 
Haritu, aku ada touching ngn kawan aku. Tapi dah oke... Sebab dia bagi ni . . .





Sebenarnya,
Tak marah sangat pun. 
Emo aje lebih. 
Biasalah, perempuan. *datang bulan

Hari yang sama juga aku dah oke. Cuma . . . 
Mood bercakap tu yang tak ada. Jadi, aku biarkan aje semua message, call juga inbox FB yang penuh tu. 

Terima kasih yer kawan-kawan yang sangat prihatin. Prihatin ke? Mwawawawa~

Sekarang,
Aku 1st chart, top three kaki merajuk kata derang. Yer ker?? 

Cantekkk sket... Uncle Kelly lagi kuat majuk hookayyy.....!!!

Neway,
Aku akan simpan kejap dalam hati aku tuk selamanya.

Kawan-kawan, aku sayang kamu.!
"Friendship Never Melts Away.!" kan?!


Grrr..!
Pergaduhan paling teruk ke nih??

Erkk...tak lah..! Pergaduhan paling sweet la, boleh?

6 comments:

  1. haha..... alang2 dah terkena ngn tajuk 30hari celen....hihihi. bedal sajeee..~

    ReplyDelete
  2. hahhahah...wekkkk!!!xmalu mrajuk!!
    top 3 okey???

    ReplyDelete
  3. weeekkkk...woooooo!!!xmalu mrajuk!!!
    top 3 ok!!!!hahhahaa

    ReplyDelete