expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, December 28, 2011

Maaf ~

Bukan sengaja, tapi dua tiga orang dok bertasbih kat telinga aku...

"Eyyy, tukar ler sikit background colour ko tuh. Pudar je aku tengok."

"Wey, apesal bekgroud kaler ko tak ceria? adessss......."

Sekarang, nah amik ko.....

Kalo tak okey lagi aku tak tau ler camana dah... Tensi tau, tensi..!!!

Iskkkk~

legnOte : Maafkan aku yer, sebab tak tetap pendirian dan selalu goyah dengan sindiran sinis mereka....~

11 comments:

  1. caya la...dah color maler dah...hikhikhik..pas nie kalau depa dok bertasbih lagi, ko mengaji lak kat telinga dia..hiikhikihik

    ReplyDelete
  2. ayok...blur2 mata memandang cik muda..hehehe...

    ReplyDelete
  3. Blog akak tu lagi lah aze oii..dah berkurun lama guna header yang sama, background yang sama..leks jak biarpun ada yang menyuarakan pendapat dorang..tak nak tukar!!heheh..sebab bagi akak header tu lah sentimental value untuk blog akak itewwwww..heheh..akak kan seksiiiiiii..auwwwww...

    ReplyDelete
  4. hahahaha kene tukauu lagiiiiii nih... setiap jam kena tukau design~ lalalaa

    ReplyDelete
  5. mekjangok;
    Bukan ngaji lagi... aku azan kan terus. Banyak ngat komplen, nah..pg amik wudhuk...

    eintan nurfuzie;
    awak pakai contact lens tak tu?

    kak JieJ;
    ada sifat perasan tullll lah....Kems da change layout dah tu ha....

    Tea;
    AKu kan ske mintak maap.... Maapkan aku yer..hihihi~

    zer0xs;
    ehhh.....sepul lupesss....kau ni bising ler.....

    cik ika;
    namooooo........tasuke kale pink....!!!

    ReplyDelete
  6. aiyo..keler kuning, kegemaran sami!!!hahahhahaha

    ReplyDelete