expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, December 27, 2011

Hang Out & MI : Ghost Protocol

Kali ni dekat One Utama pulak. Jauh kan kita orang tengok movie... Sebab keciwa dengan Uncle Kelly yang membawa diri nun jauh di pulau... Mulanya dia ajak pegi pangkor, cuti-cuti tensi... Alih-alih pegi sensorang. SMS, call kita semua tak berbalas. Dia pergi membawa hati yang luka. Parah. Adoiiii~

Disebabkan dia pun non ado respons, kita orang amik keputusan melepak di One Utama Sopping Senter petang Ahad tu. Mission kita orang adalah tengok movie.! Lagi....... *geleng kepala.


Time nak beli tiket, aku tny budak tiketing tu apa dia suggestkan tuk movie haritu. Dan inilah dia... MI : Ghost Protocol ler yang paling laris, compared to other film yang tengah ditayangkan. 
So, ayuh le kawan-kawan...!

Dalam duk menunggu  waktu tayangan jam 9.40pm, aku, Keroppi, WSA dan juga Qadirr pegi le window shopping bagai. 

Ada satu flat shoes yang aku interest; tapi rege macam ham...pagas.. myb next time..hmm~

Pic ni aku ada letak dalam my slide presentation yang menang tempat kedua tu.

Dapat ler Keroppi menghabiskan saki baki gaji dia tu. Dia sebat 2 helai baju kat PDI. Yang aku usya flat shoes pon non adonyo... WSA, tak habis-habis hapdate FB dia dengan Samsung GT dia. Qadirr...hmmm sms, sms...~ tanpa henti.!

eh, ni aku.....

Aku, manusia yang addict ngn stuff kaler kuning. Beg Carlo Rino tu, memang mahal.. dekat RM4oo. Sebulan punye makan ngn duit minyak. Adoii..Idok ler kan...

Jom ,chek it out cerita MI Ghost Protocol pulak.~

*** Kalo korang ni memang tegar dengan semua sequel MI dari awal. Korang pegi je tengok kat panggung tu. Tak de nak menyesal-menyesal nye pun. Sebab memang terbukti benar kata-kata adik Anuar yang jaga kauter tiketing tu. Dia suggest kitorang tengok, dan damn cool cerita ni. Aku bagi 5 bintang. **Ikot suka aku lew  . . kan.


Pegi tengok ... pegi tengokk..!!!

4 comments:

  1. Aku tengok gambo ko jer babe.. Sampai luoe cete tengok wayang kasut bagai tu... Ok fine! Cantik!

    ReplyDelete
  2. singgah sini..ooo ko addict ngn wrna kuning ekk..

    ReplyDelete
  3. gi tgk tak hajaks~ sob sob sob sob~

    ReplyDelete