expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, December 14, 2011

5 blog wanita pilihan ku 2011

By: 

Abg Ben ajak join Segmen. 

Jom.!

Kali ni tentang blog pilihan pulak. Tapi untuk blogger wanita je le.. 

5 blog pilihan aku, yang memang selalu aku datang ziarah. Memang tak miss la setiap hari. Grrr...nampak mcm aku tak bizy kan? Memang pun. Heee...~

Cik Ungu : Aku adore dengan penulisan dia yang sangat simple dan bersahaja. Sebab, penyampaian dia tu kelakar. Terpengaruh juga aku ngn penulisan dia. Macam ketagih pun ada juga dengan hasil tulisan dia. Errr...adore lah kau ni Ungu..!

Tea : Tak tau kenapa. Sebab dia Tea kot. Jadi semacam ketagih nak lepak kat blog dia. Tak kisah la hari ni dia mengarut apa. Tajuk paper Utusan ke ape ke. Yang penting isi entry dia mendalam. 

Nusha aka Nuyui : Yui, penuh dengan ceritera sebuah kehidupan. Blogger pertama yang selalu layan aku. Tak penah jemu datang blog aku. Hehe...Sbb tu aku suka baca kisah seharian dia. Heee...

Keropi Siut : Budak baru belajar. Budak opis aku. Dia senget. Tapi dia cool. Tengah nak promote belog dia nih...hihiihihi. Bagi dia semangat sket nak tulis blog.
Kihkihkih~

dan 

From Me To You : Dia duk kat Jepun. Tulisan dia banyak tentang kehidupan dia kat Jepun. Teruja bila baca kisah dia kat sana. Gambar permandangan yang cantik, juga makanan yang pelik2.. Buat aku rasa macam aku pun ada kat sana. Feeling sensorang..hehehe~ Kalau la aku dapat pg sana, sure aku carik dia dulu.!

23 comments:

  1. oh..ingt ade blog CM sekali....haha..perasan!

    ReplyDelete
  2. wah terharu sbb tersenarai..thanks tau :)

    ReplyDelete
  3. hahahha,,,adusss sayammmm...touching lorrrhhh sy bla nama keropi siuttt pun adooo...hehehhehe...promete free je kannn.hehehhee..tq!

    ReplyDelete
  4. ada 2 3 yang aku kenal... hehehe

    ReplyDelete
  5. wahh.. plihan blog best~!! :D jom terjah sni pula -->>

    http://mizznana11.blogspot.com/2011/12/5-blog-wanita-pilihan-ku-2011.html

    ReplyDelete
  6. salam kenal..salam follow jugak..sume blog best...jom ke blog saya lak

    http://www.mekjangok-inilahakuseadanya.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. salam kenal..salam follow jugak..sume blog best...jom ke blog saya lak

    http://www.mekjangok-inilahakuseadanya.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. hai salam perkenalan!
    terjahhh dari segmen sama.
    uhuu.first time tau blog2 kt atas ni.
    jom ke blog zaty!thanks dear :DD

    ReplyDelete
  9. singgah dr segmen abg ben..
    happy blogging!

    http://safiyahezora.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. yui ;
    malu lak..hihihihih~

    cik may :
    alaaa.....sowiii......takpe, saye dtg juge kat blog cik may tue....hihihi...

    アヌムちゃん :
    same-same..~

    khai ;
    harusss lol ko kenal khai..hihihi~

    semua-semua :

    salam kenal semuanya yg comment nih. aku bw blg korang jap nti ea......

    ReplyDelete
  11. singgah dr segmen yang sama ~~~ wehewww !!!

    ReplyDelete
  12. dtg sini n follow.dh update dh stuffs tu.dh bole chekidauttt hee

    ReplyDelete
  13. wahh ko amat aku sayangilah Muda.. walau aku selalu menghilang lately tapi harini aku bersemangat rase nak memblog..ouhh mari cium

    ReplyDelete
  14. follow kamu gak cik muda belia..hihi..salam kenalan.blog yg sempoi..

    ReplyDelete
  15. *dengan wajah yang dah touch up aku ke mari*

    Akulah Tea tu.. aku lah..

    boleh beb aku komen cenggini..?

    tumpang tido barang setahun sini

    ReplyDelete
  16. Salam kenal=)
    Dr Segmen yg sama..Happy blogging=)

    ReplyDelete
  17. :) rajin kamu join segmen...hehe gudluck! :)

    jom singgah umah..:)
    apela yang die pk tu...
    keep in touch eh...♥

    ReplyDelete