Thursday, December 8, 2011

Lesu? Bukan alasan untuk tidak bershopping.!!

Kelesuan itu sudah kembali reda. 

Bila . . . 

Member ofis ajak pegi shopping Alamanda semalam. Window Shopping?

Window Shopping/Shopping is one of medicine yang mampu mengubat hati yang rawan. . .selain. . .

TIDOW!!! kan? Ke aku sorang je yang rasa macam tu? *ahh malu.!

Hmm...kalau korang lah ada problem, masalah macam mana korang manage? Maksud aku ialah :

"Tengah ada masalah, korang nak tenangkan hati korang apa yang korang buat?"

Dalam dok shopping ke sana ke sini, satu apa aku tak beli pun. Lenguh kaki je dapat. Tapi tak pe, lupa segala hal yang melanda. Hati tak sakit, telinga pun tak perit. Kan? Trimas WSA, QKW n Keropi.

Jadik lepas nih, tolong jgn bagi aku sentap lagi. okay.! Aku sudah maafkan kamu, TAPI . . . untuk jadik seperti dulu, mungkin susah kot.! Hmm. . . Entahlah!

3 comments:

  1. wat kerja umah,p bersih sana sini, masak..haa..ilang skit..

    ReplyDelete
  2. shoping bikin tension bila dah hujung bulan...

    berhemah-hemah la yer... hehehe

    ReplyDelete
  3. sape yang berani remuk kan hati mu???jom kita luku dia beramai2..hehehhe..dont wury babe, kta kan hepy sokmo..caye lah spidergirl!!!!

    ReplyDelete