expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, December 2, 2011

Review : Twilight - Breaking Dawn pt.1


Memang giler... 

Part 1 ni aku bagi 5/10 je lar... Hihi...

Sori to say . . sbb tak banyak action dalam film ni kali ni. Action yang ada pun yang part-part 18sx aku rasa. Hihi.. Memang tak sesuai ko nak bagi anak-anak ko tgk kan...

Twilight: Breaking Dawn Fan made Poster

Kaku aku sekejap. . . 

Half dari cerita ni mostly berkenaan dengan wedding dia, kehidupan E.C ngn Bella lepas kawin, mengandung anak vampire yang sedut darah dia dalam tempoh kurang dari sebulan. Dasyat ...
Kemudian . . . 

Korang pegi tengok sendiri... 

Tapi..!!! Opppp . . .

Masa habis movie tu, jangan cepat sangat keluar, sebab lepas tu ada sambungan dia lagi. Tentang puak tertinggi vampire tu yang dah tau tentang kelahiran waris Cullen. 

So, pe pandangan korang? 

Kalau korang ni diehard sangat dengan Twilight Saga nih, pegi je tengok. Haha~

4 comments:

  1. dari 1st smpai skrg xpernah tgk....haha..mls la nak lyn yg part2 ni..kalau folo msti nak tgk pny

    ReplyDelete
  2. tak berapa b'kenan vampire2 ni...haha

    ReplyDelete
  3. yui,
    bli dvd dia je... dah kuar dah pon rasanya dekat speedy kte tgk haritu...

    munnafendy,
    kamu bukan hardcore twilight upenyew..hihihi

    hanih borhan,
    hihi..mesti suka cerita action nih...

    ReplyDelete