expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, December 10, 2012

Thanks Nuffnang

Ingat lagi entry Tak Faham aku yang lalu?

Kali ni nak ucap terima kasih banyak-banyak pada nuff yang responds dekat aku tentang status glitterati aku tu....

Katanya ...


Haa...meskipun aku tak berapa faham apakah makhluk 'crawler' tu, apa yang dia buat dsb, tapi aku sangat menghargai responds dari nuff ni. ..

Dan ...


Status aku pun dah kembali ke asal....

Alhamdulillah...!!!! Ehh, terima kasih juga pada seseorang haritu yang suggest kan aku untuk terus bertanya pada nuff sendiri melalui ticket help nuff ni.!  

Okeh, malam ni boleh tidur dengan tenang..... 

Nyte fellas...




pssst...nyte juga tuk seseorang yang dah agak lama aku tak greet. Semoga gembira dengan kehidupan dunia kamu..

7 comments:

  1. morning cik muda..

    nnt da cashout nuff tu, jgn lupa blnja kami..

    ReplyDelete
  2. cepat respond dorg...bagus la....moga makin banyak BE nnti yea...

    ReplyDelete
  3. @missSenget
    nget.... nanti aku banjew ko ea.......siyess ni, air teh.....ok?

    ReplyDelete
  4. mest ada pasang backlink hari tu ek...

    ReplyDelete
  5. huhu! Dah tau rahsia cik muda..terbongkar jua.

    ReplyDelete