expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, December 17, 2012

Piala AFF Suzuki dan Annual Dinner

Hai..

Piala AFF memang betul-betul buat semua rakyat Malaysia naik angin kan? haha~ Ramai yang manyirap air sirap dengan referee K-pop tu ye tak?  Dekat FB aku penuh dengan orang update ketidak puasan hati masing masing. Yang menyokong sepenuh hati tanpa berbelah bagi, yang mengutuk tanpa erti jemu, yang tak tau apa-apa, dan tak lupa juga yang menyokong negara lawan pun ada. Huhu.. Ada pulak macam tu.


Itu cerita minggu lepas .... Dah tamat dah pun. 
Sekarang ni menunggu perlawanan akhir je.

Ada ke sesiapa yang akan pergi menonton nanti ni yep??



**pssst.... Ada tak yang nak tau macam mana berlangsungnya annual dinner kami orang?? Keh keh keh >__<!

4 comments:

  1. salam cik muda
    Pekabar?


    Jlan pagi ke tempat cik muda boleh?

    ReplyDelete
  2. mmg geram tgk..hihi

    eh, mestilah nak tau kalau anda cerita..hihi.

    ReplyDelete
  3. tu referee mmg patut kena lepuk...hihi

    ReplyDelete