expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, December 6, 2012

Dinner Countdown

Sepuluh hari lagi akan tibanya majlis makan malam BERKAT kali kedua yang di anjurkan oleh Bahagian aku....

Kalau tahun lepas bertempat di Dinasty Hotel, KL. Kali ni tempatnya di Quality Hotel... Masih lagi di KL. Senang nak travel katanya.....



Seperti tahun-tahun lepas, pastinya aku dengan kawan-kawan Biro Sukan & Rekreasi akan berhempas pulas menjayakan majlis ni.  Wahhh...!!! Kalau tahun lepas beli hadiah untuk olahragawan/olahragawati, rumah sukan terhebat, dsbgnya.. Kali ni modus operandi kitorang masih lagi sama, tapi kitorang meyediakan hadiah-hadiah cabutan bertuah pula....

Ini kalau derang tak puas hati dengan hadiah yang diberi, maka matikkk la jawabnya.. Nak puaskan hati semua pihak adalah sangat payah. Kan???

Hmmm....cop3.... Tiba-tiba feeling nak buat teka-teka kontes gitu sempena majlis dinner bahagian aku ni.... Tapi tengok la dulu kalau aku berkesempatan dalam dua tiga hari ni.. Hehe~

12 comments:

  1. saya nak menyemak boleh ke?hahahaha

    ReplyDelete
  2. hrp2 ko berkesempatan...

    lepas tu jgn lupa pilih aku jd pemenang contest teka2 tu..

    ReplyDelete
  3. WALAWEH,CONFEM BERGAYA SAKAN NNT KAN..SELAMAT BER'DINNER'..

    ReplyDelete
  4. @missSenget
    kalau mcm tu aku wat kontes terbuka kat ko sorang je lah nget.... senang sket. trus menang....

    ReplyDelete
  5. @akmadablueberry kema, bape kali dah buka kema pny. blog.. tp ada malware lorrr.........

    ReplyDelete