Monday, December 10, 2012

Nak Sewa P.A Sistem murah???

Facebook......

Antara medium yang paling mudah dan cepat untuk kita menyebarkan perkhabaran, berita, status update kita, apa yang kita buat, apa yang membuatkan kita marah,sedih, gembira... Juga medium untuk  kita bertekak, mambangkang kata-kata member, lepaskan amarah kat laki/bini. Mencipta persengketaan...kan... Ehh,negatif aje banyaknya...

Selain benda-benda buruk tu, bukan tak ada benda baik yang kita boleh buat. Ada je. Bergantung pada diri sendiri semua ni. Nak dengan tak je. Kalau ko seorang yang berfikiran matang, berilmu, bijak bistary, sure korang takkan buat  benda-benda kufur tu kan. Ni sebagai contoh. Dengan facebook ni, korang yang bisness minded boleh melebarkan rangkaian perniagaan korang ke seluruh negeri/negara/ mahupun dunia. Dunia di hujung jari katanya.....kan?

Yeaaa.... yang ni aku sangat-sangat setuju.!!

Entry ni bukan lah entry berbayar....dan aku pun bukanlah dibayar untuk mengiklankan iklan ni... ehhhh...

Sekadar nk membantu apa yang patut.
Juga  meng'support' .. meng'support'...ada ke??

Lantak....

Meng'support' kawan-kawan yang nak membina kerjaya dalam bidang perniagaan. Apa guna ada medium macam ni kalau tak digunakan kan....katanyewww....!!!


Ini adalah facebook pages member aku yang provide peralatan P.A Sistem. Apa yang dia tawarkan adalah menyewa peralatan sound sistem dan menyediakan perkhidmatan D.J ala-ala hot.fm, untuk majlis kahwin, hari keluarga, majlis keramaian, makan malam, ceramah, mesyuarat, majlis keagamaan dan sebagainya... 

Antara peralatan yang digunakan untuk perkhidmatan P.A Sistem;


1unit -  DENN powered mixer 900watts
            (equipped with USB & SD slot card reader)
1 pair - DENN speaker 400wx2
1 pair - Vlliodor speaker 250wx2
1 pair - Speaker stand
2 unit - Wire mic
6 unit - Wireless mic
2 unit - laptop to play music
1 unit - monitor for karaoke
2 unit - mic stand
1 unit - Panasonic DVD player

JA P.A System  menawarkan sound system yang berkualiti tinggai pada harga yang sangat murah. Peralatan diorang fully computer. Complete.!! Tak ada main CD lagi dah... Okey.

Jadi, bagi sesiapa yang bakal meraikan hari bahagia dan masih belum lagi dapatkan perkhidmatan karaoke untuk majlis malam berinai kemudian berlarutan ke pertandingan karaoke, sila lah  call atau sms atau inbox dua jejaka idaman malaya ni untuk maklumat lebih lanjut mengenai tawaran-tawaran yang diorang sediakan juga kalau nak kawtim harga or else.... Please, silakan..~

Oppppp....bab harga tu, sila la adjust sendiri dengan mereka.. . heheh~ Mana tau, harga yang diorang tawarkan ni kena dengan budget korang kan.... Tak cuba tak tau kan...???



**pssst.....aku sakit perot lah...

5 comments:

  1. aku nk crik pa system yg pasang mengaji time kwin kang je.xsusah kot request aku melaenkan org 2 xnk je.aku penah crik pa system servc tapi bile mnx nk pasang mengaji je terus dia pikir 2x

    ReplyDelete
  2. @Anak Kampung
    Kalau betul awak nak, boleh je contact mereka.... tak ada masalah.... Add je kat FB diorang. Semuanya boleh dibawak bincang....huhu~

    ReplyDelete
  3. erm.. Dulu kt tempat ta.guna band live je.skrang ni yg lates panggil bebudak nasid .

    ReplyDelete