expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, December 4, 2012

Tak faham...

Betul-betul rasa sengal kepala ni. Mungkin sebab kene hujan sikit semalam.. Bertambah pula lagi dengan kepeningan aku dengan nuff ni. Aduh.! 

Benda ni baru aku perasan tadi. Sewaktu aku buka nuff, aku nampak ada satu highligh colour hijau dekat atas sebelah kanan tu. "Non-glitterati".  Aku cuba fahamkan ape bendanya ni. Kenapa jadi non pulak ye?? Rasanya sebelum ni memang dah bertukar ke glitterati.  Tiba-tiba harini yang aku perasannye sudah tak pulak.. Huhu.. Kene rijek ke tu? Sebabnye? 


Kalau ada yang tau kenapa jadi sebegitu rupa, meh la share kat aku.... ngeee~ Ke dia akan otometik bertukar rupa semula ? Tak fahammmm!!!


17 comments:

  1. awak ada iklan selain daripada nuffnang ke? sebab benda ni pun boleh jadi jugak

    ReplyDelete
  2. @boni kacak
    tak de la boni..... nak bubuh nuff ni pun bertahun baru tau/.... inikan plak nak bubuh iklan lain..heee~

    ReplyDelete
  3. Ko toksa pening nak paham la muda.. Tak masuk exam punya.. Haihh

    ReplyDelete
  4. Yg nie xdpt lew nk tlg...sbb rietta mmg xtahu menahu....

    ReplyDelete
  5. cik non...sama laaa kte pun..hehehhe...xreti..

    ReplyDelete
  6. baru tukar templete ke?/kadang2 sebab tukar template pun boleh jadi penyebab nya..apa pun paling senang hantar tiket untuk tanya nuff..nanti dia jawab le..

    ReplyDelete
  7. @diana
    tak ada tukar template pun diana...

    hmm dah hantar ticket dah td..huhu~

    ReplyDelete
  8. JR pun pernah jadi cam tu dulu, lepas hantar tiket kpd Encik Nuff mereka tukar balik kpd Glaterri...

    ReplyDelete
  9. cik esah ngn cik muda ni orang sama ke..?

    hahahahaha..

    ReplyDelete
  10. Esok ko tarbiah akak pasal menda ni ok...langsung zero

    ReplyDelete
  11. suka suki dia ja nak tukar status...

    salam kenal dari kedah...follow sini

    ReplyDelete
  12. Saya pun kenaaaa....sedih tau, xde pun iklan lain selain nuffnang..tadi dah htr tiket, hopefully ok lah lepas ni...:-(

    ReplyDelete