expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, December 17, 2012

Kira hari

Aku sedang mengira hari .....

Aku fikir,
dah bersedia ke aku nak menerima perubahan?

Aku fikir lagi,
Jadi ke tak?

Aku fikir lagi,
kalau jadi....
tak lama dah...

Aku fikir lagi,
kalau tak......
hmmm...

fikir lagi,
mungkin ni yang terbaik kot.

lagi..lagi,

tak mau fikir dah la....

boleh tak?

Ahh....sendat fikiran aku waktu ni.
Tahun depan pasti akan muncul tak lama lagi. Tinggal beberapa hari saja lagi. Bersediakah aku ni? 

Kalau aku tak terima, alamat macam ni je lah aku sampai bila-bila....

Jom nak share apa yang aku dapat dalam G+ malam ni.....


change....
is a chances to change.

17 comments:

  1. itulah....saya pun tak tau saya dah bersedia atau tak ni..... adoi.....

    ReplyDelete
  2. @boni kacak
    adoi....bersedia tuk ape ni boni??? hihih~

    kite laen awak laen....

    ReplyDelete
  3. kalau perubahan itu sesuatu yang lebih baik, mengapa tidak kan?

    ReplyDelete
  4. ehem...terima apa kah itu?
    kekadang kita kena cuba dan berani melangkah..mungkin itu merupakan jalan terbaik utk kita yg DIA dah aturkan...chewahhh

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, salam perkenalan. saya singgah sini :)

    *boleh guna tips ni, berbaloi!

    ReplyDelete
  6. @Sheila Salim
    yer....sama-sama kita gunakan tips nih ea...

    ReplyDelete
  7. @SumeSakan cik aini, betoi tuh.... kte tak tau apa yang dia janjikan tuk kita.... tapi yang pasti semuanya adalah yang terbaik..!!

    ReplyDelete
  8. @tenku butang testing-testing dah boleh komen dah....

    ReplyDelete
  9. Ko nak tawen ke taun depan...

    Ke dah kawen.. Uishhh melampau btl kalu tak tau kan...

    ReplyDelete
  10. sbnrnya..sbnrnya berubah utk tahun baru ke..??


    ke dah nk kawen awal tahun depan..? ehem..!

    ReplyDelete
  11. @Khai faiz & @missSenget kalau aku kawin tahun depan, aku hantar kad kat korang dua...hahaha~ diakan aku berjaya mencuri hatinya...yeahh..!!!!! ahaha~

    ReplyDelete