Wednesday, June 8, 2011

Selamat Pagi!

Salam..

Ada 3 - 4 entry yang masih lagi bertapa dalam inbox blog ni. Yang tak tau bila masa yang sesuai untuk aku post out... Dengan cerita perihal Hari Belia, Review Movie, Majlis Perkahwinan...bla bla bla.. Tu semua kene tangguh dulu bila satu perkara yang aku sendiri tak jangka berlaku. Tapi aku redha.. Segalanya dah dirancang dan semua tu adalah ketetapan yang Maha Esa ...kan.!

Buat masa sekarang, nampak mak pun dah okay.. Pak Uda juga dah terima segalanya. Walaupun keadaan banyak dah berubah. Dengan nak manage segala bagai semula dan jadi macam sediakala.. Rasanya mungkin mengambil masa kot...

Dan untuk tahun ni sekali lagi, aku akan beraya dia Kuala Lumpur .!.

11 comments:

  1. nape ni cik muda??

    cam sedih je..

    meh2 raya ngn kt..

    ReplyDelete
  2. nusha : dugaan..~,~

    アヌム ちゃん : Ohayōgozaimasu!! hee..~

    ReplyDelete
  3. jah..dah start keje balik??
    kene kuat..so, nanti tak la mak rasa sangat eh..

    ReplyDelete
  4. semoga dipermudahkan segala urusan :)
    smile oweys =)

    ReplyDelete
  5. ita khair : thanks ... thanks juga sebab datang kenduri arwah aritu..

    Muhammad Khairul Fahmi : trimasss..!

    ReplyDelete
  6. ala,itu karak..

    ni facebook..xyh pyh byr tiket tau..huhuh..

    ReplyDelete
  7. ahakz!!kt dah letak AMARAN tau..lalalal..

    ReplyDelete
  8. gela tol nusha nih...memang brani btl...takottt...~

    ReplyDelete