expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, June 26, 2011

The Curve



THE CURVE!!!

How to go there?
Nama je duduk KL tapi The Curve pun belum masuk lagi.... Harap lalu je. Menyinggah tidak...! Itu pun bukan aku yg drive, Cik Nani n Kak Nor yg bawak dari rumah Melati. But hari ini dengan rasminya, tepat jam doblas nanti, aku ngn my officemate akn pegi jejakkan kaki ke sana!! (dari Putrajaya!!??)

Gosh!! Ai tak tau jalan...!

Jalan berpandukan GPS Ani.! Entahkan sampai entahkan tidak....kalo tak, patah balik, singgah Giant Puchong tu je lol... Karok sana je... (untung ada free 1 jam yang masih lom guna tempohari) ....weeee!!! @_@

Ha ini lah padahnya, kalo orang KL  kampung mcm aku...!!! Yang tau jalan pg keje, balik keje...
Apa pun, selamat berhujung minggu ye...!!! Have a Nice Sunday!!!!!!

2 comments: