expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, June 28, 2011

Mengidam.!

Sekarang ni musim gadjet yang macam-macam.! Pening pulak aku tengok. Dari blackberry la, iPhone la, iPad la... Tablet PC, macam-macam bentuk sekarang ni keluar. Tapi yang satu ni pada mulanya aku memang tak le into mana. Cuma semenjak dua ni bila aku tengok somebody ni pakai, aku rasa jiwa raga ni meronta - ronta inginkan nya... Apakah sudah tersampuk dengan semangat iPad Kema?

Owhhh....my gudness!!!
kalo ada ni dah tak yah la aku sesebuk nak pakai berukband lagi...! tak de lah nak angkut ke hulu ke hilir notebook nih...Wat peleceh kan....

Betul tak, betul tak?? Nak mengidam macam kema, tak de laaa.....Mahal sangat tu... Kalo mcm ni, ermmm.....macam boleh je kott...alahai!!! So, anybody yang ada buat contest or GA or sumething like that yang hadiahnya adalah itu, sila lah tag Belog Cik Muda yep!!! Aku memang mengidam lol mau menatang itu.!!!!

8 comments:

  1. haha. saya pun ngidam benda yang sama! gadget sekarang memang terbaik! :D

    ReplyDelete
  2. cik ladies : ye lah....dah meronta2 nih mau ini.....!!!! siapa yg mau jadik Mentor sayeeee..... Edry..!!!

    ReplyDelete
  3. akak dh dapatkan menatang ni..sumpah besttt...heeee

    ReplyDelete
  4. princess nur : waaa kak...sangat jelesss...!!! ni yg lagi meronta-ronta jiwa nih...!!!!!

    ReplyDelete
  5. princess nur : waaa kak...sangat jelesss...!!! ni yg lagi meronta-ronta jiwa nih...!!!!!

    ReplyDelete
  6. wahai cik aze oii..tablet dlm gamba tu sama je harga ngn miki kema ni..

    ok gak tu ada samsung GT..bole tumpang godek..

    ReplyDelete
  7. kema ; erkk... aritu ada nengok bole dapat dalam mudah rm1098 blh dapat dh... tp ble tgk yg lain rege masey rm1499++. pe bezanya ye.. hmm..~~

    nuyui; tu la pasal.. mengidam bangettt nih.!

    ReplyDelete