expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, June 16, 2011

MYVI 2011


CREDIT TO : 

Myvi baru 2O11? Kalo mcm ni pny design, memang walla la.... Aku pon rasa macam mau tukar keter dan-dan ni..! 

Dari apa yang aku google dalam google, design yang dah dilancarkan tadi oleh TPM kite dekat PWTC tu sikit lain dari yang colour kuning atas tu...hmmm...~


credit to : shafiqorangmelaka.blogspot.com

Model Perodua Myvi Baru 2011 munculdengan variasi lain seperti 1.3 Standard, Premium, Elegance and 1.5 Special Edition and Extreme. Perodua Myvi Elegance (automatik dan  cat metalik) dilengkapi spesifikasi paling lengkap, jadi harganya ditawarkan sebanyak RM57,908.00. Harga yang paling murah adalah RM 43 000.

Warna  bagi Perodua Myvi 2011 model baru versi Elegance ialah Ebony Black (hitam) dan Mystical Purple (ungu). Selain itu, ialah Ivory White (putih), Glittering Silver (perak), Medallion Grey (kelabu) dan Pearl White (putih mutiara).

sumber : http://syafiqorangmelaka.blogspot.com/2011/06/gambar-dan-harga-model-perodua-myvi.html

Apa pun, design dalaman dia memang into pada aku.! Hmm..... **thinking**

4 comments:

  1. haa..ni lar malam semalam dok tunggu2 nak tengok kat berite..tapi upernyer dari jauh jer...ni baru dapat tengok ngan jelas..:) memang ley tahan gak ek.. depan n dalam mengancam...belakang tak beza sangat kowt..lampu jer lain sikit...hurrm..cantik ar....

    ReplyDelete